Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

mickpl +2075
"Na rynku zostali głównie ci którzy szukają mieszkania, aby w nim osobiście zamieszkać" - XD
To się porobiło, kto to widzioł, nie tak wygląda zdrowy rynek deweloperski.
#nieruchomosci
To się porobiło, kto to widzioł, nie tak wygląda zdrowy rynek deweloperski.
#nieruchomosci

No i jedna akcja jest na w pełni wykształconym i świadomym człowieku, który dostaje tabletkę gwałtu a potem po gwałcie albo ma wewnętrzne uszkodzone organy z powodu brutalności i uraz psychiczny. Płód co ma? Jest tylko zlepkiem komórek i nie jest jakimkolwiek bytem osobowym ani nie posiada podmiotowości prawnej, jest w całości przyssany do ciała matki więc nie posiada autonomii a do pewnego czasu i ośrodka nerwowego, nie może być
@Cadfael: jeżeli tylko g--------l z obrazka po gwałcie zabije kobietę i pocwiartuje jej zwłoki To logika zostanie zachowana. Niepotrzebnie się czepiasz
@PinguinStyle: o k---a, co za pelikan łykający każdego fejka z altprawicy xdddddd
@Niebadzksieciem: kocham, jak prolajfy pokazują kim są ;)
@Niebadzksieciem kolejny, któremu g---t nie wystarcza i musi dodać morderstwo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Cadfael: brak logiki, trudno, żeby coś pamiętało metr pod ziemią
@basketm: nie, po prostu dmucham w ciebie jak w zrywkę, żeby popatrzeć jak bezwolnie wirujesz. moje pytanie było retoryczne, a ty musisz dalej cisnąć temat. nuda.
@Cadfael: po prostu mówię co logicznie wynika z mema OPa, jeśli chce on porównać dwie sytuację :P
@Marysiabaton: nie jestem prolajfem przecież
@Niebadzksieciem: a jakie masz stanowisko w kwestii aborcji?
@Marysiabaton: takie by decydowały osoby których ta aborcja dotyczy - czyli kobieta w ciąży, ewentualnie razem z ojcem dziecka. Po co mam być strażnikiem czyjegoś sumienia.