Wpis z mikrobloga

@polutek

No i jedna akcja jest na w pełni wykształconym i świadomym człowieku, który dostaje tabletkę gwałtu a potem po gwałcie albo ma wewnętrzne uszkodzone organy z powodu brutalności i uraz psychiczny. Płód co ma? Jest tylko zlepkiem komórek i nie jest jakimkolwiek bytem osobowym ani nie posiada podmiotowości prawnej, jest w całości przyssany do ciała matki więc nie posiada autonomii a do pewnego czasu i ośrodka nerwowego, nie może być
  • Odpowiedz
brak logiki, trudno, żeby coś pamiętało w pojemniku z odpadami medycznymi

@Cadfael: jeżeli tylko g--------l z obrazka po gwałcie zabije kobietę i pocwiartuje jej zwłoki To logika zostanie zachowana. Niepotrzebnie się czepiasz
  • Odpowiedz
@Cadfael Ciebie najwyraźniej moja obeszła skoro odpowiedziałaś, mimo że jestem dla Ciebie zrywką na wietrze. Ty dla mnie jesteś człowiekiem, nie zgadzam się z Tobą całkowicie, ale jesteśmy z tej samej gliny.
  • Odpowiedz
Ciebie najwyraźniej moja obeszła skoro odpowiedziałaś

@basketm: nie, po prostu dmucham w ciebie jak w zrywkę, żeby popatrzeć jak bezwolnie wirujesz. moje pytanie było retoryczne, a ty musisz dalej cisnąć temat. nuda.
  • Odpowiedz
@Cadfael: Baba co się zesrała pod zrepostowanym po raz milionowy memem o aborcji tak bardzo że aż musiała powrócić do dyskusji na następny dzień i próbuje wmówić sobie i innym że wcale jej to nie rusza XD
  • Odpowiedz