Jedyny remaster, remake jaki chętnie bym przyjął obecnie od soniarzy, nawet bez zaktualizowanej bazy pytań z 2007 roku. Buzz, to była absolutnie cudowna gra imprezowa, przy żadnej się tak świetnie nie bawiłem. Nie wiem dlaczego porzucili to IP ;(
I nie polecajcie Wiedzy to Potęga, to nie to samo.
@Zelazko_MPM: na RPCS3 działa dość dobrze ( ͡°͜ʖ͡°) @IksdeHeheh ponoć jak się wpisze vimms lair I wejdzie do vault to idzie znaleźć Teraz zobaczyłem cenę na allegro, to no, cenią sobie xD
Ale serio szkoda, że Sony to porzuciło, wystarczyło, że zaktualizowaliby bazę pytań, kilka animacji dodali, zamiast fizycznego buzzera to klikanie na smartfonie i jazda Aczkolwiek obawiam się, że brak nowych wydań
@rajman: Masz może jeszcze konsolę Playstation 3 przerobioną z CFW? Prędzej czy później Sony zamknie PSN dla PS3 więc pytam pod kątem uratowania dodatków do gry Buzz w ramach projektu NoPayStation
Też się podłączam pod szukanie DLCków. Nie można nic kupić przez PS3 store, nie znalazlem nigdzie w necie do sciagniecia :( Jedyne co znalazłem, to lista tych DLC
Znalazłem te quizy do kupienia w ps store na PS3. Sama podstawka jest darmowa. I później jak się wejdzie w dodatki, to można kupić wybrane. W sumie jest 16 dostępnych. Sprawdziłem na razie cztery i wszystkie mają dostępny język polski.
I nie polecajcie Wiedzy to Potęga, to nie to samo.
#gry #ps3 #ps5 #kiedystobylo #buzz #nostalgia
źródło: temp_file7926016348346542451
Pobierz@IksdeHeheh ponoć jak się wpisze vimms lair I wejdzie do vault to idzie znaleźć
Teraz zobaczyłem cenę na allegro, to no, cenią sobie xD
Ale serio szkoda, że Sony to porzuciło, wystarczyło, że zaktualizowaliby bazę pytań, kilka animacji dodali, zamiast fizycznego buzzera to klikanie na smartfonie i jazda
Aczkolwiek obawiam się, że brak nowych wydań
Prędzej czy później Sony zamknie PSN dla PS3 więc pytam pod kątem uratowania dodatków do gry Buzz w ramach projektu NoPayStation
źródło: temp_file8017051264388871535
Pobierz@nowy_w_biznesie To jest to słynne arduino co można je lepiej wykorzystać? ( ͡º ͜ʖ͡º)
https://serialstation.com/games/0e8d239e-3fb6-4a2c-bc97-3299a77d8168
jakby ktoś miał/mógł zgrać chociaż część tych DLC, to by było super :)