Cięzko wyciągnąć więcej niż jakieś 1300zł. Mały dysk, mało ramu.
@OscarGoldman: nie no, zdecydowanie więcej. Sam 3060ti sporo podbija cenę (mniej więcej 1k), bo to dalej naprawdę niezła karta. wg. mnie tak pi razy drzwi 1.75 - 2k+. @raflas3 Spróbuj popatrzeć ceny poszczególnych części lub identycznych klasowo np. jeden zasilacz z certem bronze, z innym bronzem.
@olokynsims: @babicz99 Sama karta na allegro w zakończonych aukcjach z ostatnich miesięcy sprzedaje się bez problemów za kwoty rzędu 800-1100zł, a odklejone od rzeczywistości wykopki jak zwykle poradzą, żeby najlepiej oddał cały zestaw za 1000zł, bo za więcej nikt nie kupi XD Czyli tak jakby płytę, procesor, chłodzenie procesora, zasilacz, obudowę, dysk i ramy oddał za darmo. Weźcie wy się w łeb stuknijcie, a nie za porady się bierzecie.
To ile coś jest realnie warte, a za ile będzie sprzedane to dwie różne rzeczy.
Ochłoń, tu masz coś w temacie.
@babicz99: Wg. tego co wrzuciłeś, zestawy z rtx 3060 by mogły zejść za ponad 2k, a autor wpisu ma trochę lepszą grafikę. Owszem tam jest lepszy proc, więc tutaj zejść trochę z ceny i też wychodzi coś mniej więcej podobnego. Te ok. 1.75k-2k+ wydaje mi się dosyć uczciwe.
@babicz99: Ale rozumiesz w ogóle co napisałem? Wejdź sobie w allegro archiwum i zobacz ile właśnie REALNIE jest warta SAMA KARTA, o której ty napisałęś, że niby "max 700zł" XD Sama karta sprzedaje się bez problemów za kwoty 900-1100zł i właśnie za tyle REALNIE ludzie ją kupują. Także sam ochłoń, zanim znowu palniesz coś głupiego na zasadzie
jest warta 700zł, bo TAK MI SIĘ WYDAJE, ale tak naprawdę nie mam
#pcmasterrace
źródło: temp_file4249899817071980699
Pobierz@OscarGoldman: nie no, zdecydowanie więcej. Sam 3060ti sporo podbija cenę (mniej więcej 1k), bo to dalej naprawdę niezła karta. wg. mnie tak pi razy drzwi 1.75 - 2k+. @raflas3 Spróbuj popatrzeć ceny poszczególnych części lub identycznych klasowo np. jeden zasilacz z certem bronze, z innym bronzem.
Chyba sobie żartujesz. 1300zł to jest warta sama karta i procesor.
Komentarz usunięty przez autora
Sama karta na allegro w zakończonych aukcjach z ostatnich miesięcy sprzedaje się bez problemów za kwoty rzędu 800-1100zł, a odklejone od rzeczywistości wykopki jak zwykle poradzą, żeby najlepiej oddał cały zestaw za 1000zł, bo za więcej nikt nie kupi XD Czyli tak jakby płytę, procesor, chłodzenie procesora, zasilacz, obudowę, dysk i ramy oddał za darmo. Weźcie wy się w łeb stuknijcie, a nie za porady się bierzecie.
To ile coś jest realnie warte, a za ile będzie sprzedane to dwie różne rzeczy.
Ochłoń, tu masz coś w temacie.
@babicz99: Wg. tego co wrzuciłeś, zestawy z rtx 3060 by mogły zejść za ponad 2k, a autor wpisu ma trochę lepszą grafikę. Owszem tam jest lepszy proc, więc tutaj zejść trochę z ceny i też wychodzi coś mniej więcej podobnego. Te ok. 1.75k-2k+ wydaje mi się dosyć uczciwe.