Wpis z mikrobloga

@look997 bo zaczęły się pojawiać jakieś polityczne komentarze i stwierdziłam, że nie będę się użerać. Nie bawię się w politykę. A poza tym zabrakło znaku zapytania na końcu tego zdania, bo to była moja interpretacja.
  • Odpowiedz
skoro to jego prywatne komentarze, to dlaczego go wywalają z fuchy?

@genocidegeneral: bo mu się ta fucha zaraz kończy i jest nowa osoba na to stanowisko, która wygrała konkurs w zeszłym roku:
https://gs24.pl/burza-po-wpisie-kanclerza-uniwersytetu-szczecinskiego-andrzeja-jakubowskiego-jest-reakcja-uczelni/ar/c1-19049716

A poza tym gość ma 72 lata, więc na moje na publicznym stanowisku finansowanym przez budżet go już dawno być nie powinno.
  • Odpowiedz
Czemu to jest usunięte?

@look997: bo tam było kłamstwo w opisie i jak zostało wyjaśnione, to trzeba było usuwać.

bo zaczęły się pojawiać jakieś polityczne komentarze i stwierdziłam, że nie będę się użerać. Nie bawię się w politykę.

@WielkiNos: aha ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@miklach25 ja mam większe doświadczenie niż ty, powyżej 100 plusów w 2h to conajmniej 500 plusów w 6-12h, wysokie miejsce w gorących byłoby zapewnione m.in. plusami wyjaśniającymi za co chłop został zwolniony.
  • Odpowiedz