Aktywne Wpisy

Arbuzlele +735
KorpoRozowa +1
Jestem ciekawa co o tym myślicie, bo mi coacherki zaczęły wjeżdżać na psychę.
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Co uważacie za bardziej sprawiedliwe?
- Wpłacanie takiej samej kwoty na konto 67.5% (280)
- Wpłacanie procentowe od wypłaty np. po 40% wypłaty 32.5% (135)

Czego mogę się spodziewać na rozmowie o prace, wszystkie tipy/rady są dla mnie na wage złota, chętnie popisze na pw ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#praca #pracbaza #rachunkowosc
Do pracy i tak będziesz przeszkolony, każde biuro i każda firma w biurze ma swoją specyfikę.
Czego możesz się spodziewać? nie za wiele, nikt po studenciaku się niczego nie spodziewa, poza tym żeby pasował do zespołu.
Może jak skończysz jakiś kursik kpir to będzie na