Aktywne Wpisy

Jailer +409
Krótka piłka - do rozdania mam Kingdom Come: Deliverance Royal Edition na Steam. Losowanie jutro o 21.
Zasady:
1. Plus.
2. Komentarz.
3. Zielonki wypad.
A jeśli ten wpis dostanie minimum 2137 plusów, to rozdam drugi klucz osobie, która napisze najbardziej plusowany komentarz (zielonki dalej wypad).
#gry #rozdajo #steam #kingdomcomedeliverance
Zasady:
1. Plus.
2. Komentarz.
3. Zielonki wypad.
A jeśli ten wpis dostanie minimum 2137 plusów, to rozdam drugi klucz osobie, która napisze najbardziej plusowany komentarz (zielonki dalej wypad).
#gry #rozdajo #steam #kingdomcomedeliverance
źródło: image
Pobierz
Sakad +61
#demografia #zwiazki #rodzicielstwo #spoleczenstwo
Na wykopie regularnie pojawia się ostatnio temat dzietności.
Zamiast pisania kolejnego komentarza do tematu, postanowiłam zrobić zbiorczy wpis, kompilację moich wpisów z perspektywy rodzica.
No więc jaki jest mój punkt widzenia?
Na wykopie regularnie pojawia się ostatnio temat dzietności.
Zamiast pisania kolejnego komentarza do tematu, postanowiłam zrobić zbiorczy wpis, kompilację moich wpisów z perspektywy rodzica.
No więc jaki jest mój punkt widzenia?

Ale ten Kwiatkowski to jest pies XD Odpolityczniona, uśmiechnięta TVP dała do zrozumienia dyrektorom, że jak wyrażą jakikolwiek głos inni niż ich, czyli potępiający Babiarza, to mogą pakować się. Zajebistym dyrektorem jest ten szczur, nie ma co.
A Polkowski? Pewnie odejście z tego p---------a przyniosło mu taką ulgę, i to pomimo krótkiego czasu pracy. Nie ma nic gorszego niż praca pod takim idiotą, który pewnie jest tak szczęśliwy że ma władzę, że codziennie są jakieś akcje kiedy na siłę próbuje to pokazać. Niech dalej się cieszy że wynegocjował mecze drugiego wyboru w Lidze Mistrzów za cenę prawie taką co Marek Szkolnikowski dostał te pierwszego wyboru XD
#mecz #neuropa #tvpis
źródło: image
Pobierz