Wpis z mikrobloga

@Poncz: To już wiem od kogo odkupię! Mówisz, że Focus już nie daje rady? A nie lepiej po nowym roku, wtedy zwykle są duże wyprz. z poprzednich roczników.
@qkamil: Takie się małe zamieszanie zrobiło, że najprawdopodobniej będę musiał oddać Focusa w czerwcu :) Mazde weźmie się w leasing i będzie dobrze :)

A co do wyprzedaży... to 3 z 2013 miały super upust -1000 zł :P Najprawdopodobniej wezmę to, co będzie stało na salonie. Aczkolwiek najbardziej chciałbym połączenie SkyENERGY + 2.0 120 KM, manual + pakiet Xenon.
@Poncz: Mhm.. zapomniałem, że to są japońce, we Fiacie dostałbyś -10 k PLN i jeszcze 1000 dodatków. :D

Ja teraz się rozglądałem za 3 dość mocno, tylko model niższą (z uśmiechniętym ryjkiem), ale jeszcze się wstrzymam pewnie z rok.

2.0 120 km to chyba najlepszy wybór :) Dziwne, że zeszli z mocą bo w starszych modelach 2.0 miały 150 km. Ale plus za to, że zostają przy normalnych pojemnościach a nie
@Poncz: Kumpel rozwalił Lexa i dostał na czas naprawy auto zastępcze :D A opcja dobra była, skóry, aktywny tempomat, asystent pasa ruchu, kamera cofania, nagłośnienie BOSE...