Aktywne Wpisy

Johnny007pl +362

enzojabol +625
Ja przepraszam bardzo ale czy Pan Borek może czasami, chociaż na chwilkę, momencik, sekundkę zamknąć mordę?
Ja już wiem czemu tak źle ogląda się mecze które on komentuje - bo poza tymi ciągłymi powtórzeniami, synonimami, wyrażeniami bliskoznacznymi - on ciągle gada. Bez przerwy choćby najmniejszej. On się chyba boi ciszy. Tu nawet nie ma momentu oddechu, odpoczynku, wytchnienia. I nie ma znaczenia czy na murawie dzieje się cokolwiek czy akurat po raz
Ja już wiem czemu tak źle ogląda się mecze które on komentuje - bo poza tymi ciągłymi powtórzeniami, synonimami, wyrażeniami bliskoznacznymi - on ciągle gada. Bez przerwy choćby najmniejszej. On się chyba boi ciszy. Tu nawet nie ma momentu oddechu, odpoczynku, wytchnienia. I nie ma znaczenia czy na murawie dzieje się cokolwiek czy akurat po raz

źródło: image_picker_2CD07343-EB91-4481-81D0-CBDB5FD7B777-4729-000001C38C59169F
Pobierz
czy taka bramka Sonoff ZigBee Bridge Pro obsluguje tylko urzadzenia firmy Sonoff przez zigbee czy bedzie w stanie obsluzyc tez inne urzadzenia (z innych firm) przez zigbee?
#inteligentnydom #smarthome #zigbee
HA lokalnie musi byc postawiony na jakims serwerze?
Jedyne co zawsze robię przed zakupami, to sprawdzam na obecnej liście kompatybilności zigbee2mqtt czy dany sprzęt jest obsługiwany.
Co do conbee to miałem i zdarzało mu się że zawieszał