Wpis z mikrobloga

Jaki tani hosting polecicie do postawienia prostej strony wizytówki dla małej lokalnej firmy na #wordpress? Chce żeby było tanio i żeby stronka możliwie szybko się ładowało, zatem serwery zlokalizowane na drugim końcu świata odpadają.

#programowanie #webdev
walokid - Jaki tani hosting polecicie do postawienia prostej strony wizytówki dla mał...

źródło: wp

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mpaderewski: Twoja usługa została zawieszona, ponieważ podałeś fałszywe dane osobowe.
Czekaliśmy na ich poprawienie około 3 tygodni.
Dane możesz uzupełnić i Twoja usługa zostanie odwieszona.
  • Odpowiedz
Nie podałem fałszywych danych. Wszystkie inne hostingi i firmy (w tym OVH, Amazon, Allegro, Morele, Microsoft, itp.) normalnie działają, tylko polska amatorska firemka próbuje wyłudzać dane i zawiesza konto klienta, który ma opłacone usługi na 2 lata do przodu. Czekam na zwrot pieniędzy i wyjaśnienie który organ prawny uznał moje dane za fałszywe.
  • Odpowiedz
@mpaderewski Jeżeli nie podałeś fałszywych danych to wyjaśnij to z nami przez zgłoszenie.
Jeżeli podałeś wszystkie wymagane dane to niby jakie dane mielibyśmy wyłudzić?
Jeżeli zależy Ci na wyjaśnieniu sprawy to możesz się z nami skontaktować przez zgłoszenie techniczne, które jest otwarte na Twoim koncie.
Wiele osób stąd ma u nas usługi i nikt nie ma problemu, ponieważ każdy wpisał wszystkie wymagane dane.
Możesz się zapytać jakiejkolwiek firmy hostingowej czy również wymagają danych takich jak
  • Odpowiedz
@mpaderewski: a ja polecam, 5 lat u nich siedzę, obsługa techniczna pomaga odrazu, nigdy nic mi nie wywaliło. @sohost tak przy okazji, to dodalibyscie do oferty coś takiego jak ma to hostido, czyli do 2gb na wizytowowa stronę z domena.
  • Odpowiedz
@sohost: wiem, tylko czasami (np. pod jednorazowa stronę konferencji) potrzeba coś taniego, (do 50 zł) o małej pojemności. Ja wiem że generuje to pewnie ruch kłopotliwych klientów, z którymi jest dużo zachodu a mało kasy, ale wówczas macie bardziej elastyczna ofertę, również pod wizytowkowe strony. Tak tylko gdybam:)
  • Odpowiedz
@JohnyArkad: też myślałem, że są OK, dopóki nie zaczęli się mnie czepiać w sylwestra, że mam niepoprawne dane na koncie. Do tego doszły próby wyładzania danych osobowych, więc mi zablokowali konto. Jest masa innych firm hostingowych i po prostu odradzam sohost po takiej akcji. Od siebie polecę OVH, gdzie można już za pare zł miesięcznie postawić serwer.
  • Odpowiedz