Wpis z mikrobloga

Przecież widać że jest to totalnie wyreżyserowane. Chłopu się ona nie podoba co widać, to jak na nią patrzy, jak się zmroził jak powiedziała o mężu. Typ już chce ja odchudzić tym powrotem do tańca, ona to widzi i wie że nic z tego nie będzie więc aby wyjść z twarzą mówi że to on się jej nie podoba bo chciałaby wyższego. Eh wykopki
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua nie sądziłam że wykopki biorą nawet reality show na poważnie , przecież to są rezyserowane programy i ta kobita pewnie jest nawet dziewica
Znam facetow aż za dobrze bo jak byłam gruba to cały czas czułam pogardę ma sobie nawet ze strony facetow którzy sami byli grubi albo mega brzydcy
  • Odpowiedz
@TTedbundYY

@Eugeniusz_Zua: ulana przeciętna bulwa z tatuażem jeszcze wymagania ma taki obraz dzisiejszych p0lek

Problem w tym że ty myślisz tak samo jak każdy facet , program pod publiczkę ze scenariuszem , poza programem pewnie ona nikogo nie ma
Nie ma to jak tłuc konia pod wymyślony problem i płakać nad fikcja
Ja mam wrażenie że niektórzy faceci są uzależnieni od użalania się nad sobą
  • Odpowiedz
@typowyWykopekMizogin

@Linnior88: przecież widzimy to na co dzień jak pod zdjęciami grubasek dają komentarze normalne albo nawet przystojne typy a one nimi gardzą XD poza tym znam parę związków manlet i 200kg locha na żywo więc nie jest to żadna ściema

Próbujesz mi coś udowodnić używając słowa locha , logika facetow , przecież ty w tej wypowiedzi przeczysz sam sobie , faceci takimi skrajnie gardzą i jesteś jednym z
  • Odpowiedz
@Linnior88 tak jest to reżyserowane, ustawione pod konkretną tezę wyśmiania grubaski z nierealnymi wymaganiami, ale to się tworzy zawsze na bazie już istniejących trendów społecznych. Inaczej nikt by tego kupił, ale to chwyta bo każdy widzi w swoim otoczeniu takie zachowania (tutaj celowo hiperbolizowane) lub zna tego typu kobietę.
  • Odpowiedz
Znam facetow aż za dobrze bo jak byłam gruba to cały czas czułam pogardę ma sobie nawet ze strony facetow którzy sami byli grubi albo mega brzydcy

@Linnior88: No a tu masz przykład jak to działa w drugą stronę - ulana laska gardzi, w miarę dobrze wyglądającym gościem, ze względu na jego wzrost. Komiczne.
  • Odpowiedz