Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: mnie po 2 latach wyjabli bo lider stwierdził że nie dowożę także xD

a raz koleś kręcił nosem że nie wie czy przedłuży itp a jak walnąłem papierami to nagle 10proc więcej oferował xD
  • Odpowiedz
co o tym myślicie? Sam już nie wiem, gdzie leży problem

@mirko_anonim: A do kiedy miałeś terminowo kontrakt? Do końca stycznia? Ogólnie te powody w stylu "wyrabianie się z taskami" to wszystko kwestia tylko i wyłącznie pozorów - można zapierdzielać 12h dziennie i być postrzeganym jako obibok, a można się opierdzielać i pracować jedynie 1-2h dziennie, ale umieć się komunikować, wiedzieć co jest ważne itp i sprawiać wrażenie bardzo dobrego pracownika
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): Dodam że był wyciągany mój raport zadań żeby sprawdzić pracę i zaczęło się wymyślanie.

Za dużo spotkań szkoleń. Gdzie w pierwszych miesiącach musiałem się wdrążyć

Sam lider zespołu powiedział że tempo jest duże a micro management jest na wysokim poziomie i nie każdy daje rade
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Ksiega_dusz:
Dziękuję za odpowiedź

Boje się teraz rynku pracy . Myślę nad b2b. Nie wiem jakie są stawki i na co mogę liczyć. Rozmowy w większości to fart i widzi mi się rekrutekra.

Często słyszę jak ludzie nie potrafią nic i mają fajne stanowiska ew potrafią dużo i robią
  • Odpowiedz
Sam lider zespołu powiedział że tempo jest duże a micro management jest na wysokim poziomie i nie każdy daje rade

@mirko_anonim: Czyli toksyczna firma. Próbuj w kolejnych, w końcu trafisz na fajną prackę. Najlepiej w firmie produktowej (tutaj uwaga - można bezpośrednio, można przez kontraktornię, nie ma znaczenia). Pozdro!
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @conamirko: @gardziok
Spodziewali się większego progresu aczkolwiek wsyztsko co mi dawali to się wyrabiałem. Szczerze to nie wiem. Sami nie potrafili powiedzieć i lali wodę. Też nie chciałem ich cisnąć bo czułem że to wsyztsko takie szyte na szybko

Dzięki za
  • Odpowiedz