Aktywne Wpisy
źródło: 1000023488
Pobierz
ihatepink +11
Szukam swojego pierwszego mieszkania. Do tej pory stać mnie było na wynajem, nawet w dość dobrych lokalizacjach, ale już 30+ wjechało i wypadałoby coś kupić właśnego (dotychczas jednak bałam się kredytu, że nie dźwignę, że mnie zwolnią - impostor syndrom który ni *uja nie pomaga w takich decyzjach).
Ale dorosłam do tego wreszcie i ᕙ(^ . ^)ᕗ
I jaka ja byłam naiwna. Mieszkania 60m2, w odległości 5-9km od ścisłego centrum, ale
Ale dorosłam do tego wreszcie i ᕙ(^ . ^)ᕗ
I jaka ja byłam naiwna. Mieszkania 60m2, w odległości 5-9km od ścisłego centrum, ale

a raz koleś kręcił nosem że nie wie czy przedłuży itp a jak walnąłem papierami to nagle 10proc więcej oferował xD
@mirko_anonim: A do kiedy miałeś terminowo kontrakt? Do końca stycznia? Ogólnie te powody w stylu "wyrabianie się z taskami" to wszystko kwestia tylko i wyłącznie pozorów - można zapierdzielać 12h dziennie i być postrzeganym jako obibok, a można się opierdzielać i pracować jedynie 1-2h dziennie, ale umieć się komunikować, wiedzieć co jest ważne itp i sprawiać wrażenie bardzo dobrego pracownika
Dziękuję za odpowiedź
Dodam że też czuję że to wymyślone powody.
Miałem gotowe argumenty bo chciałem na nowej umowie większą stawkę mieć (96zl/h brutto umowy o
Dziękuję za odpowiedź
Dodam że mi bliżej do tego co się angażuja ale zespołowi bliżej do tych pierwszych
Na review
Za dużo spotkań szkoleń. Gdzie w pierwszych miesiącach musiałem się wdrążyć
Sam lider zespołu powiedział że tempo jest duże a micro management jest na wysokim poziomie i nie każdy daje rade
Dziękuję za odpowiedź
Boje się teraz rynku pracy . Myślę nad b2b. Nie wiem jakie są stawki i na co mogę liczyć. Rozmowy w większości to fart i widzi mi się rekrutekra.
Często słyszę jak ludzie nie potrafią nic i mają fajne stanowiska ew potrafią dużo i robią
@elofrytki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Dziękuję za wsparcie jest mi to teraz bardzo potrzebne
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: Czyli toksyczna firma. Próbuj w kolejnych, w końcu trafisz na fajną prackę. Najlepiej w firmie produktowej (tutaj uwaga - można bezpośrednio, można przez kontraktornię, nie ma znaczenia). Pozdro!
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: co to znaczy "zarzucono większy progres"?
Spodziewali się większego progresu aczkolwiek wsyztsko co mi dawali to się wyrabiałem. Szczerze to nie wiem. Sami nie potrafili powiedzieć i lali wodę. Też nie chciałem ich cisnąć bo czułem że to wsyztsko takie szyte na szybko
Dzięki za