@Sen_Jak_Prawdziwy: nie jest to pod żadnym względem remake, tylko całkiem nowa gra w serii donkey kong country. remake miałby te same albo przerobione poziomy, mechaniki itd. w dkc returns jest wszystko całkiem inaczej. grałem w oryginał do znudzenia i przeszedłem dkc returns dwa razy, zanim napiszesz, że nie mam racji, bo nazwa ta sama, pozdro&pocwicz.
@chrusto Chyba chodzi o to że Nintendo nadal szcza na polskich graczy i nadal nie ma nawet polskiego menu nie mówiąc o grach. Co jest jakaś abstrakcją biorąc po uwagę że targetem tej konsoli w dużej mierze są dzieci a one z angielskim to już wgl. ciężko
@SteelChuckNorris: Kurła, "za moich czasów" 90% gier nie miało języka polskiego, a człowiek w to młócił jak popaprany, nie mając pojęcia co się dzieje. Koniec końców więcej mnie gry nauczyły angielskiego niż cała edukacja szkolna.
@SteelChuckNorris: w menu jest dosłownie kilka słów na krzyż. Dodatkowo są obrazki. Przeciętny siedmiolatek ogarnie to co mu potrzebne bez problemu. Większość gowniakow moich znajomych ma Switcha i nigdy nie słyszałem narzekania z tego powodu.
@SteelChuckNorris: w ogóle z Polską Nintendo sobie strzeliło w kolano. Był taki moment, gdzie w Polsce gierki równały się Pegazusowi, inne konsole nie istniały, mało kto miał peceta. Mario był rozpoznawalny wszędzie, nawet przez osoby co nigdy w niego nie grały. Jakby weszli wtedy na rynek na pełnej z lokalizacją i (początkowo, bo to mimo wszystko dzikie lata 90) niższą ceną to by mogli sobie wyrobić kult i lojalność konsumenta
@chrusto: niech zgadnę, gdy ktoś kupi auto za 250 tys. i po 3 latach odsprzeda je za 150 tys., to mówisz, że to super inwestycja, ale jak ktoś kupi grę za 200zl i odsprzeda po kilku latach za 150, to właśnie został wydymany?
#nintendoswitch #nintendo #nintendoswitch2
źródło: temp_file3720005037776315172
Pobierzźródło: temp_file604451925128740466
Pobierz@Sen_Jak_Prawdziwy: nie jest to pod żadnym względem remake, tylko całkiem nowa gra w serii donkey kong country. remake miałby te same albo przerobione poziomy, mechaniki itd. w dkc returns jest wszystko całkiem inaczej. grałem w oryginał do znudzenia i przeszedłem dkc returns dwa razy, zanim napiszesz, że nie mam racji, bo nazwa ta sama, pozdro&pocwicz.
@chrusto: ja patrzyłem jak ciebie rucha xD
ok, możesz usunąć konto zielonka bo nie jestem pewny czy nie ty nie od goombasów jesteś.