Aktywne Wpisy

Gieremek +191
źródło: 1000013238
Pobierz
Eyefire +6
Jest ktoś w stanie wytłumaczyć mi #logikarozowychpaskow o ile w ogóle się da? Poznałem przypadkiem taką dziewczynę, spotkaliśmy się, pogadaliśmy, wszystko fajnie, zaczęła się przytulać, jakieś komplementy w moją stronę na temat ładnych perfum, na temat uśmiechu itp itd. Ogólnie wszystkie spotkania to ona inicjowała. Mówiła, że w sylwestra raczej będzie sama w mieszkaniu to chciałaby ze mną gdzieś pojechać i spędzić go razem. Po czym dzisiaj mi pisze, że
źródło: Screenshot_3
Pobierz

Organizujemy ligę 2v2, brakuję paru chętnych żeby zapełnić wszystkie drużyny planowane.
nie, nie trzeba sie logowac na zadnej stronce. Tym bardziej NIE TRZEBA podawać haseł żeby coś wygrać jak kilka osób w komentarzach sugerowało.
Tylko wchodzisz na DC i klikasz "dołącz do wydarzenia". Skiny są rozdawane i fundowane przez sponsorów. Na środku CS2PL.pl widnieje tylko przycisk do dołączenia na discorda. "Join".
Jeśli masz jakieś wątpliwości to zagraj z chłopakami na dc i sam się poznasz czy to dzieciaki czy prawilne chłopaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W obrazku daję ostatnią drabinkę turnieju naszego. Turnieje coraz lepsze mamy co widać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000017510
Pobierz