Wpis z mikrobloga

@Lolenson1888: Ale dostajecie konwulsji, aż miło patrzeć. :) Każdy czarny komuch który mordował i nawoływał do mordowania białych a do tego był szkolony w ZSRR zasługuje na los Chrisa Haniego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 292
@Cogito-sum: Ja żadnych konwulsji nie dostaję. Nie mogę tylko pojąć tej logiki, że Polak jedzie do obcego kraju i tam de facto marnuje swoje życie w obcej sprawie, w jakimś skrajnym ruchu politycznym. To tak jakby ci Polacy, co 20 lat temu tak licznie wyjechali do Irlandii, organizowali zamachy terrorystyczne dla IRA xD
  • Odpowiedz
Nie mogę tylko pojąć tej logiki, że Polak jedzie do obcego kraju i tam de facto marnuje swoje życie w obcej sprawie

@Lolenson1888: To poczytaj co się tam wtedy działo, jak banda Haniego chciała "wyzwolić" RPA od białych i czarnych nie-komunistów też, za pomocą "naszyjników". "Naszyjnik" to była opona założona na szyje związanego człowieka i podpalona.
Kto publicznie powiedział o tym "sposobie wyzwalania"? Pani Winnie Mandela, żona Nelsona Mandeli który w obecnej
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: w sumie inny Polak, Rafał Gan- Ganowicz zabił jeszcze więcej czarnoskórych komunistów jako najemnik w Afryce świata i jest autorem słynnego zdania "nie zabiłem żadnego człowieka, zabijałem tylko komunistów", został w sumie bohaterem znanym na świecie, o którym wydawano książki i biografie, a także zapraszano na wywiady i podziwiano jego odwage( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°
  • Odpowiedz
Teraz już jest balans zachowany bo wspomniałem, że inni też robili coś "be"?

@Ulyssos: No nie, bo wszyscy wiedzą i wszyscy przyznają że biali wyczyniali bardzo złe rzeczy i wielokrotnie należałaby się za to najsurowsza kara. A z Haniego który taką karę otrzymał za to co on wyczyniał to teraz robi się ofiarę. On nie był ofiarą, a to że zginął było konsekwencją jego plugawego życia i postępowania. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
Waluś zabił go dlatego, że nie podobało mu się naszyjnikowanie, czy dlatego że był naziolem?

@Ulyssos: To posłuchaj jego wywiadu, wrzucam. Waluś zabił komunistę, szkolonego w ZSRR terrorystę. Już podczas procesu powiedział że żałuje iż zabił ojca dzieciom i męża żonie, ale nie żałuje że zabił komunistę. Tak więc za co zabił Haniego? No masz odpowiedź. A za to co powiedział podczas procesu to czarni komuniści w RPA nie chcieli
Cogito-sum - >Waluś zabił go dlatego, że nie podobało mu się naszyjnikowanie, czy dla...
  • Odpowiedz
O, drgawki komucha. Miło widzieć. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Cogito-sum: Ktoś ma inne zdanie niż ty i uważa że Polak który wstępuje do nazistowskiej bojówki, gdzie nazizm wymordował nam obywateli i zniszczył kraj, nie może być patriotą i powinien wylądować na śmietniku historii = ten ktoś jest komuchem, proste

Jakie wy macie proste, spolaryzowane, zlasowane umysły, to mnie r---------a. Ogarnij się człowieku jak nie trollujesz
  • Odpowiedz