Wpis z mikrobloga

@Lolenson1888: Ale dostajecie konwulsji, aż miło patrzeć. :) Każdy czarny komuch który mordował i nawoływał do mordowania białych a do tego był szkolony w ZSRR zasługuje na los Chrisa Haniego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 292
@Cogito-sum: Ja żadnych konwulsji nie dostaję. Nie mogę tylko pojąć tej logiki, że Polak jedzie do obcego kraju i tam de facto marnuje swoje życie w obcej sprawie, w jakimś skrajnym ruchu politycznym. To tak jakby ci Polacy, co 20 lat temu tak licznie wyjechali do Irlandii, organizowali zamachy terrorystyczne dla IRA xD
  • Odpowiedz
  • 307
@Cogito-sum: Haha głupich lewaków boli dupka że typ wstąpił do nazistowskiej bojówki która odwoływała się do III Rzeszy która przejechała nam walcem kraj haha :) Ale przecież patriota bo lewaki płaczą haha łzy ich mnie poją :) Ważne że lewaki mają inne zdanie

Pamiętaj żeby nie wycierać też d--y po sraniu, bo lewaki tak robią
  • Odpowiedz
Nie mogę tylko pojąć tej logiki, że Polak jedzie do obcego kraju i tam de facto marnuje swoje życie w obcej sprawie

@Lolenson1888: To poczytaj co się tam wtedy działo, jak banda Haniego chciała "wyzwolić" RPA od białych i czarnych nie-komunistów też, za pomocą "naszyjników". "Naszyjnik" to była opona założona na szyje związanego człowieka i podpalona.
Kto publicznie powiedział o tym "sposobie wyzwalania"? Pani Winnie Mandela, żona Nelsona Mandeli który w obecnej
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: w sumie inny Polak, Rafał Gan- Ganowicz zabił jeszcze więcej czarnoskórych komunistów jako najemnik w Afryce świata i jest autorem słynnego zdania "nie zabiłem żadnego człowieka, zabijałem tylko komunistów", został w sumie bohaterem znanym na świecie, o którym wydawano książki i biografie, a także zapraszano na wywiady i podziwiano jego odwage( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@Cogito-sum ok, a murzynom obcinali łapy na terenie kolonii. Teraz już jest balans zachowany bo wspomniałem, że inni też robili coś "be"? xD co to za whataboutism, Waluś zabił go dlatego, że nie podobało mu się naszyjnikowanie, czy dlatego że był naziolem?
  • Odpowiedz
Teraz już jest balans zachowany bo wspomniałem, że inni też robili coś "be"?

@Ulyssos: No nie, bo wszyscy wiedzą i wszyscy przyznają że biali wyczyniali bardzo złe rzeczy i wielokrotnie należałaby się za to najsurowsza kara. A z Haniego który taką karę otrzymał za to co on wyczyniał to teraz robi się ofiarę. On nie był ofiarą, a to że zginął było konsekwencją jego plugawego życia i postępowania. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
Waluś zabił go dlatego, że nie podobało mu się naszyjnikowanie, czy dlatego że był naziolem?

@Ulyssos: To posłuchaj jego wywiadu, wrzucam. Waluś zabił komunistę, szkolonego w ZSRR terrorystę. Już podczas procesu powiedział że żałuje iż zabił ojca dzieciom i męża żonie, ale nie żałuje że zabił komunistę. Tak więc za co zabił Haniego? No masz odpowiedź. A za to co powiedział podczas procesu to czarni komuniści w RPA nie chcieli
Cogito-sum - >Waluś zabił go dlatego, że nie podobało mu się naszyjnikowanie, czy dla...
  • Odpowiedz
O, drgawki komucha. Miło widzieć. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Cogito-sum: Ktoś ma inne zdanie niż ty i uważa że Polak który wstępuje do nazistowskiej bojówki, gdzie nazizm wymordował nam obywateli i zniszczył kraj, nie może być patriotą i powinien wylądować na śmietniku historii = ten ktoś jest komuchem, proste

Jakie wy macie proste, spolaryzowane, zlasowane umysły, to mnie r---------a. Ogarnij się człowieku jak nie trollujesz
  • Odpowiedz
To tak jakby ci Polacy, co 20 lat temu tak licznie wyjechali do Irlandii, organizowali zamachy terrorystyczne dla IRA xD

@Lolenson1888: Zupełnie co innego. Czarnoskórzy wyjechali do dobrze funkcjonującego RPA, które było krajem wielokrotnie bogatszym od ówczesnej Polski, znając zasady jakie tam panują, jak się im nie podobało, to mogli wrócić do siebie, a nie przemocą starać się zmienić system.
  • Odpowiedz