Aktywne Wpisy

annlupin +12
śpicie jusz
źródło: annlupin45678
Pobierz
Umeraczyk +15
Ale p------a akcja przed chwilą, obsrałem zbroje nieźle xD
Idę se chodnikiem ulicą z pracy i trzech chłopa idzie przedemną, jeden zerknął przez ramię, gwizdnął i stanęli pod ścianą kamienicy, żadnej bramy tam nie było.
Wyciągają fajki bez patrzenia na nie i bacznie mi się przyglądają jak ich mijam no aż mrużąc oczy. Ja na nich tak lekko zerkam, szybka analiza sytuacji.
Dwa szczypiory, dresiki drobne może 70kg w ubraniu i 180cm w
Idę se chodnikiem ulicą z pracy i trzech chłopa idzie przedemną, jeden zerknął przez ramię, gwizdnął i stanęli pod ścianą kamienicy, żadnej bramy tam nie było.
Wyciągają fajki bez patrzenia na nie i bacznie mi się przyglądają jak ich mijam no aż mrużąc oczy. Ja na nich tak lekko zerkam, szybka analiza sytuacji.
Dwa szczypiory, dresiki drobne może 70kg w ubraniu i 180cm w
źródło: temp_file3489336488027306695
Pobierz

Jaki jest stosunek Łodzian do osiedla Berlinek? Osiedle jak osiedle, czy przez 'ducha historii' raczej niechętnie wybierane?
[edit] nawet tam bywałem
Bałuty więc wiadomo, że na plus
a tak na prawdę to zależy, trochę daleko wszędzie, do Zgierza blisko jak ktoś lubi się bawić
@TruLoser: a widzisz, myślałam, że te 3-4 ulice z tymi oficerskimi domkami to jednak są tak znane/nazywane wśród tubylców :)
@leanback:
A skąd wzięłam nazwę? Z ciekawości szukałam kiedyś info o tych budynkach i w artykułach w sieci opisywane jest to
źródło: Zrzut ekranu 2025-01-16 181849
Pobierz@casteljaloux: no w końcu ktoś się znalazł! :D