Aktywne Wpisy

CipakKrulRzycia +247
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

lecho182 +51
A teraz wyobraźcie sobie co by się stało, jakby ten prawicowy oszołom z UW, zamiast siekiery, miał łatwy dostęp do AR-15 z bump stockiem.
#uw #bron #jerryrigeverything #warszawa #kontrolabroni #uniwersytetwarszawski
#uw #bron #jerryrigeverything #warszawa #kontrolabroni #uniwersytetwarszawski

źródło: temp_file5651218005878684117
PobierzGdybym hipotetycznie drugiego człowieka podpiął do swojego organizmu na 9 miesięcy i jeśli jego przedwczesne odpięcie skończy się jego śmiercią, to mówiąc "moje
@Kemosz: Uważasz, że ona robi to dobrowolnie, mimo, że chce dokonać aborcji? Rozumiem, że jak dostaniesz raka od jedzenia czerwonego mięsa albo picia alkoholu to nie zamierzasz obciążać niepotrzebnie służby zdrowia, bo przecież masz tego raka "za sprawą dobrowolnych i możliwych do przewidzenia w skutkach czynów". Wręcz powinno
Różnica jest bardzo wyraźna.
Nie, nigdzie nie umiera pacjent czekajacy na mój szpik, lecz
@swiadomy_anakolut: Ale to nie ja spowodowałem, że dziecko potrzebuje szpiku. I jest też taka różnica, że jak nic nie zrobisz z dzieckiem z białaczką to umrze, a jak nic nie zrobisz z płodem, to zwykle rozwinie się w zdrowe dziecko.
@swiadomy_anakolut: Tak samo jak nie jesteś zobligowany ratować bezdomnych z dworu kosztem miejsca w twoim domu. A chyba nie chcesz żeby bezdomni umierali z zimna na dworze.