Aktywne Wpisy

uncle_freddie +219
Napiszę to m.in po to, żeby miał szansę zamknąć mi mordę bramką: nie rozumiem fenomenu Kamińskiego, dzisiaj sparaliżowany
#mecz
#mecz

czerwony_kmer +187
Dlaczego parkowanie pojazdów o DMC > 2,5 t jest nielegalne w polsce. Doskonały przykład widoczny na zdjęciu. Nowy chodnik już zniszczony przez dostawcę. On dostanie co najwyżej 100 zł mandatu, a naprawa chodnika wyniesie przynajmniej kilka tysięcy. Oczywiście go zgłosiłem, ale na odpowiedź SM jeszcze trochę poczekam.
pozdrowienia dla chłopskorozumowca @chudykbr
#samochodoza #uprzejmiedonosze #konfitura
pozdrowienia dla chłopskorozumowca @chudykbr
#samochodoza #uprzejmiedonosze #konfitura
źródło: zniszczony chodnik
Pobierz

![Najdroższy rozwód w historii. Tyle Brytyjczyków kosztował Brexit [ANALIZA]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/1778c83b5aafbe42d7efc6b38e3aa250c0503b1be4805bf42ae4c844def24512,q80.jpg)

Jade sobie za tydzien do Azji. Maleza, Tajlandia i Kambodza. No i bede musial odbierac raz po raz telefony z polskich numerow.
Jest to jakos do zrobienia,zeby nie wydac fortuny?
Obcy ludzie, bo znajomi i pracownicy beda wiedziec, zeby dzwonic na whatsapppie.
Chcialem dodac wiadomosc na poczcie glosowej, ale jak bede mial poczte to mi normalnie nalicza ( ̄෴ ̄)
Kiedys w USA mialem jakies przekierowanie na skype i jakis abonament, ale srednio to dzialalo. Zmienilo sie cos w temacie?
Siec to play z tego co widze moge kupic se 5Gb kupic jakiegoss pakietu
Telefon to #samsung s24 fe . Ma estim , dualsim
#android #podroze #technologia #podrozujzwykopem #internet #kiciochpyta
Da sie, ale nie wiem czy mowic, bo na biednego nie trafilo:
Wi fi calling :) Ty dzwonisz do polski wg stawki polskiej. Niestety znajomi do ciebie placa normalnie
Dualsim nic ci nie da, bo nie zrobisz Hotspota na tym samym telefonie z jednej karty, żeby druga korzystała z wifi i vowifi.
Co naliczają podczas korzystania z vowifi? Pierwszy raz słyszę