Aktywne Wpisy

Chłop 22 lvl strzelił samobója, bo przerosły go ambicje i oczekiwania od samego siebie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Do tego właśnie prowadzi nieustanny, niekończący się wyścig szczurów i wmawianie młodym ludziom, że muszą być lepsi, mądrzejsi, bogatsi, bardziej prestiżowi.
#korposwiat #samobojstwo #pracait
Do tego właśnie prowadzi nieustanny, niekończący się wyścig szczurów i wmawianie młodym ludziom, że muszą być lepsi, mądrzejsi, bogatsi, bardziej prestiżowi.
#korposwiat #samobojstwo #pracait
źródło: {AB91A847-4A34-4739-A254-3C6137D04B50}
Pobierz
Mega_Smieszek +97
#m--f
źródło: temp_file3705548843332337953
Pobierz

Musi pozwolić mi tworzyć własne kategorie i prognozować wydatki/wpływy, byłoby miło gdyby działał offline albo był selfhosted. Przez jakiś czas próbowałem ynab.com, ale nie rozumiałem sensu funkcji oznaczania reconciliation transakcjom xd Kontomierz.pl był dla mnie idealny, tylko żeby import działał to bank musi być zgodny z jakimiśtam standardami i nie mogłem dodać transakcji, jakoś to przeżyłem, ale potem importowanie całkiem się zesrało, a support nie odpowiada. Jak nie znajdę czegoś podobnego to zrobię tabelkę bożą w excelu i z niej sobie będę robił wykres. Jestem bliski rozgryzienia grisbi.org, KMyMoney jest totalnie s---------e a GnuCash to jakaś wielka krowa z miliardem funkcji a w swoim Guide piszą o jakimś bayesowskim podejściu do dopasowywania konta decelowego transakcji xD ja potrzebuję przewidzieć swoje wydatki za pół roku, a nie doktoryzować się o ekonomii.
#pieniadze #finanse #oszczedzanie #inwestycje #oszczednosci