Aktywne Wpisy

Gmeras +301
kimikini +7
hej, u mnie w firmie kontraktorom beda dawac zegarki kontrolujace sen i trzeba bedzie miec to caly czas na reku dzien i noc.
firma popierajac to niby jakimis badaniami z dupy mowi ze nie beda placic 100% tylko 70% stawki godzinowej w dniu w ktorym ktos nie mial min 7godz snu. uznala ze czesc osob nie pracuje efektywnie z tego powodu. wtf?! jeszcze jakies aneksy trzeba podpisac i srednio mi sie to
firma popierajac to niby jakimis badaniami z dupy mowi ze nie beda placic 100% tylko 70% stawki godzinowej w dniu w ktorym ktos nie mial min 7godz snu. uznala ze czesc osob nie pracuje efektywnie z tego powodu. wtf?! jeszcze jakies aneksy trzeba podpisac i srednio mi sie to

O #!$%@?, witamy w średniowieczu. Do tej pory miałem obojętny stosunek do katolików i ich religi, ale jak zobaczyłem, że nadal stosują jakieś egzorcyzmy to skisłem. Ciekawi mnie dlaczego nikt nie potrafi udowodnić opętania skoro tutaj jest taka kolejka ludzi. Szatan psuje jakość obrazu?
+ ten komentarz http://www.wykop.pl/link/1984088/opetana-kobieta-atakuje-pasazera-w-pociagu/21274166/#comment-21274166
#pytanie #katolicyzm #ateizm