Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@klawiszs: Kozak na maxa! Podobnie nasza Iga Świątek, mimo, że dręczyli ją i ruscy i k0nfop0lacy to odważnie nosiłą przypinkę z ukraińskimi barwami aby ludziom ciągle przypominać o ruskich zbrodniarzach mordujących biednych Ukraińców.
  • Odpowiedz
@klawiszs: To powód do wstydu. Nie można pozwolić na upolitycznienie nauki.
Jeżeli uważa że rodacy wybrali złego prezydenta to niech k---i na socialach - w czasie oficjalnych funkcji nie można dzielić narodu.
Olimpiada matematyczna i informatyczna to w 99% młodzi mężczyźni, większość z nich będzie głosowała na Mentzena (czyli prawidłowo) i na Konfederację w parlamentarnych.
Jednak kiedy odbierają medale za osiągnięcia naukowe to nikt ich nie pyta na kogo głosują, mają uszanować demokrację
harcerz - @klawiszs: To powód do wstydu. Nie można pozwolić na upolitycznienie nauki....

źródło: wyborcza poparcie Konfy młodzi mężczyźni

Pobierz
  • Odpowiedz
@harcerz: Jesteś obywatelem kraju który wpada w ruski mir przez przekupione władze i tej władzy chcesz robić loda nakładając klapki na oczy, uszy i mózg? W takiej sytuacji każda presja ma sens, każdy gest znaczy bardzo wiele. Ten bardzo odważny chłopak nic nie upolitycznił tylko pokazał innym co należy w takiej sytuacji robić, a to była jedna z form przekazu. Wielki szacun dla niego!
  • Odpowiedz
@harcerz: nawet mi sie tej twojej sraki czytac nie chce xD uczen zachowal sie wzorowo. won z kacapstwem. ja na miejscu slowakow bylbym mega wkurzony, ze z mojego kraju robia dziwke putina. Razem z węgrami, super ekipa xD
  • Odpowiedz
Olimpiada matematyczna i informatyczna to w 99% młodzi mężczyźni, większość z nich będzie głosowała na Mentzena (czyli prawidłowo) i na Konfederację w parlamentarnych.

@harcerz: przecież według szeroko dostępnych statystyk wiadomo na kogo w większości głosują wykształceni ludzie i nie jest to ani PiS ani Konfederacja. Tutaj masz dane z 2020 roku ale trend w każdych wyborach jest taki sam.

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/wyniki-wyborow-2020-podzial-glosow-ze-wzgledu-na-wyksztalcenie/p5xm3tx
  • Odpowiedz
@klawiszs im mija więcej czasu od 24 lutego 2022 roku i czytam takie wpisy, to informuje że nadgorliwość się już skończyła i weszliście tumany w etap maniactwa, z jednej strony wam zazdroszczę że macie taki miłosierny punkt widzenia a z drugiej strony jest mi was żal. Żal za mocno sprane mózgi.
  • Odpowiedz