Aktywne Wpisy

Tranq +157
byłem w fajnych miejscach, robiłem fajne rzeczy, nocowałem z fajnymi pannami, ale nic nie sprawia większej radości niż to:
#wygryw #chadowezycie #czujedobrzeczlowiek
#wygryw #chadowezycie #czujedobrzeczlowiek
źródło: image
Pobierz
Soothsayer +113
k---a ale afera, pingowałem copilota codzinenymi zapytaniami głupimi typu "hi" żeby tylko nabijać tokeny żeby nie było, że nie używam i okazało się, że ktoś sprawdza w jaki sposób się tego używa i teraz się do mnie srają że używam modeli premium do takiego czegoś

Mirki uważajcie na tych internetowych "prawników". Trafiłem do takiego jednego poprzez zrzutke, chłop uzbierał ponad 200 tys rzekomo pomagając dłużnikom, nie pobiera za to wynagrodzenia - więc działa charytatywnie, prowadzi własną strone, z której można wywnioskować, że pomaga prawnie ogarnąć długi np poprzez umorzenie, jeśli minąl termin itp no i napisałem do niego i dość obszernie wyjaśniłem swoją sytuacje i dostałem odpowiedz, ze no mirku w sumie nic juz w Twojek sytuacji nie mozna zrobic, trzeba pokolei spłacać je xD dzięki mordo, nie wpadlbym na to, że trzeba pokolei wszystko zamknąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mi chodziło o pomoc prawną np poprzez umorzenie tego, bo to stare długi (ponad 6 letnie), a coś takiego bardzo by mi pomogło żeby ostatecznie je spłacić. Chłop zbiera na tej zrzutce i nie pobiera za to co robi wynagroszemia i tez z drugiej strony liczyłem, że w jakichś sposób pomoze mi z tuch środków np w opłaceniu spraw sądowych, bo nie wiem po co w innym przypadku mu ta zrzutka. Chłop mi w ogóle nie pomógł imo wiem tyle co na początku zanim go poznałem xD dlatego ostrzegam mirki byście uważali na takie osobniki
#heheszki #pieniadze #truestory #komornik #zalesie #oswiadczenie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: Jeszcze ciepłe?
a jak przychodzikco do czego to kwik ''ja nie chcioł, ja nie wiedzioł''
@dezinformacyjna_agentura I po co te nerwy człowieku? I nie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
"Ja jestem po prawie" a mój syn skończyl olimpiadie matematyczną. Nikt nie pytał o twoje studia, a ja w dupie to mam co ty studiowałeś, bo
@mirko_anonim: nie po co tylko "skąd". Stad że pozbawiles kilku osób przynajmniej nastu tysięcy złotych i jeszcze masz pretensje do swiata. Powinno się takich
znam kilku takich jak ty, pozaciągają długi od matki po parabanki, a potem kwik bo nie wiedzą jak się spłacić. Leżą każdemu pieniądze i tylko z miesiąca na miesiąc to samo - m0rd0 niedługo będę miał - oddam obiecuję.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta