Wpis z mikrobloga

@dr_papieros: @badreligion66 jeszcze Zandberg zostanie ministrem edukacji w koalicji w ramach wielkiej koalicji Jarosława nawet gdyby do czegoś takiego miałoby dojść to nie jestem sobie w stanie wyobrazić na dłużej koalicję razemków z narodowcami/konfą ich za wiele nie łączy oprócz poglądu na gospodarkę i niechęci do Tuska, Korwina czy libków.
A Zandberg to taka lewacka wersja Korwina dla pań xD
  • Odpowiedz
@dr_papieros
pamiętam jak dzis, ledwo mnie to ominęło, a później młodsi musieli zasuwac jak pajace w mundurkach xD

Idelany przyklad jakim bezsensem jest odklejenie w którąkolwiek stronę. Tutaj kościelni konserwatysci dali popis, koszty jak zwykle poniósł ktoś inny.
  • Odpowiedz
@Wink: taki merytoryczny że podkradł retorykę Hołowni powtarzany czyli polaryzacja wycinając wątek rozliczeń i ambicji by wstać z kanapy kiedy Razemki miały szansę wejść do rządu i wprowadzać swoje postulaty jakie by one nie były
  • Odpowiedz
  • 0
@Skorvez_957_ zesrać sie nie wprowadzić postulaty. Brak zapewnienia o wprowadzeniu postulatów doprowadził do zerwania rozmów o wstapieniu do koalicji
  • Odpowiedz
@Stid: Prezes na pewno załatwi im LGBT+ i aborcję dla wszystkich a prezydent z Pisu podpisze już nie mówiąc o wiatrakach czy o polityce mieszkaniowej lepiej wybrać wybicie całej szczęki niż parę spróchniałych zębów
  • Odpowiedz
@Wink: coś tam by skapało choć nie wiem do jakiego ministerstwa można było ich upchać żeby niczego nie zepsuli poza mieszkalnictwem albo transportem bo chyba tylko oni i TD mówili coś o wykluczeniach
dla mnie nie skapało bo wszystkie ministerstwa z których mógłbym ewentualnie wyciągnąć więcej pieniędzy są zarządzane przez Lewicę na szczęście w edukacji zrobiono porządek
  • Odpowiedz
@zielonzielon: a jedynie jednego kumpla Czarzastego wywalili nikt by ich raczej nie wywalił kiedy liczy się każdy głos pokazali że wolą przepierdzieć 4 lata w sejmie a potem przeprowadzać swoje antyliberalne postulaty z PiSem niż cokolwiek działać i szanować wyborców dobrze że chociaż nie wpływają na niekorzyść całej koalicji i nie doprowadzili do przyspieszonych wyborów to jedyna rzecz przez którą nie są znienawidzeni a lekceważeni przez znaczną cześć społeczeństwa.

Ministerstwo
  • Odpowiedz
@Skorvez_957_: Ale kto mówi o jakimś wywaleniu? Nie wywaliliby, ale nie o tym rozmawiamy. Rozmawiamy o tym, jaki jest sens ich obecnosci w rządzie.

Poza tym w powyższym komentarzu odniosłem się do szacunku do swoich wyborców. Większym szacunkiem do wyborcy lewicowego byłaby obecność w rządzie, który okraja fundusze PiPu i chce ciąc składki zdrowotne dla przedsiębiorców?

Czy zaskakuje cię, że partia lewicowa ma postulaty antyliberalne? Przecież to gospodarczo są dwa
  • Odpowiedz