Aktywne Wpisy

whoru +100
Różowa w ciąży, drugi trymestr leci, poszła dzisiaj z rana zrobić badania laboratoryjne. Nie była w stanie wstać wcześniej z uwagi na codzienne nieustające nudności, więc poszła jak już mogła wstać. Dotarła na miejsce i zapytała, czy może wejść poza kolejka z uwagi na ciążę i fakt, że będąc w ciąży nie powinno się siedzieć za długo na czczo.
Efekt? Większość ludzi skwitowało ja, że „ciąża to nie choroba”.
Potem będziemy rozmawiać,
Efekt? Większość ludzi skwitowało ja, że „ciąża to nie choroba”.
Potem będziemy rozmawiać,

kopek +140

źródło: temp_file6037765237847403776
PobierzA Zandberg to taka lewacka wersja Korwina dla pań xD
pamiętam jak dzis, ledwo mnie to ominęło, a później młodsi musieli zasuwac jak pajace w mundurkach xD
Idelany przyklad jakim bezsensem jest odklejenie w którąkolwiek stronę. Tutaj kościelni konserwatysci dali popis, koszty jak zwykle poniósł ktoś inny.
dla mnie nie skapało bo wszystkie ministerstwa z których mógłbym ewentualnie wyciągnąć więcej pieniędzy są zarządzane przez Lewicę na szczęście w edukacji zrobiono porządek
@dr_papieros: przypomnij se kto za gertychem teczke nosił xD
Ministerstwo
Poza tym w powyższym komentarzu odniosłem się do szacunku do swoich wyborców. Większym szacunkiem do wyborcy lewicowego byłaby obecność w rządzie, który okraja fundusze PiPu i chce ciąc składki zdrowotne dla przedsiębiorców?
Czy zaskakuje cię, że partia lewicowa ma postulaty antyliberalne? Przecież to gospodarczo są dwa