Aktywne Wpisy
freepoint +1329
Muszę pochwalić firmę Piątnica, tą od produktów sypkich, nie nabiałów, za wsparcie w ważnej dla mnie sprawie, rezultat w komentarzu. #heheszki

źródło: 1000010118
Pobierz
Kibicpl +52
#nieruchomosci
Kolejny post zniecierpliwionej Oli
Nowy program już za 2 tygodnie, trust me ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kolejny post zniecierpliwionej Oli
Nowy program już za 2 tygodnie, trust me ( ͡° ͜ʖ ͡°)

źródło: IMG_0752
Pobierz
źródło: 473219783_10160704668191714_7870735680736240822_n
Pobierz@jampa: a nie ubezpieczali bo przez zaniedbania demokratów widzieli duże ryzyko pożarów i chcieli podnieść ceny ale jak to bywa w komuszych stanach pozwolili im tylko na 6% zamiast 30-50 jak chciały firmy.
Że jak świadomie zamieszkasz na terenach zalewowych i firma ubezpieczeniowa ci powie, że no tutaj to cię nie ubezpieczy od powodzi, a ty powiesz, że ok. Potem można zabijać ludzi za to? xD
I to jest właśnie problem z samosądami i dlaczego są tak nieakceptowane.
Ja p------e, serio pod kamieniem żyjecie?
TE DOMY BYŁY UBEZPIECZONE OD POŻARÓW PRZEZ WIELE LAT. Jednak ubezpieczalnie zerwał umowy w ciągu ostatnich kilku tygodniu a ludzie nie byli w stanie zawrzeć nowych.
To tak jak se ubezpieczasz dom od 30 lat od zalania, potem ubezpieczyciel to wypowiada a tydzień później masz powódź.
Następnym razem się uda
za https://www.latimes.com/business/story/2025-01-12/california-homeowners-are-getting-cancelled-by-their-insurers-and-the-reasons-are-dubious
czyli to nie tylko "prywaciarze" się uwzieli
Zakładam też, że to nie był jeden ubezpieczyciel tylko wielu, którzy stwierdzili, że to się im nie opłaca. Przecież jak jeden im anulował to mogli iść do drugiego, no nie?
I co? zabić teraz wszystkich prezesów firm ubezpieczeniowych, bo nie
Z jednej strony kalafiornia to takie miejsce, że wszystkie nieszczęścia im się należą
Z drugiej jestem fanem do strzelania do CEO (。◕‿‿◕。)
Komentarz usunięty przez moderatora