Aktywne Wpisy

wjkp +3
#kiciochpyta #niebieskiepaski #rozowepaski
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?

Taka krótka nitka ze szczurkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: c603e824ad0028db1c4111b7d0bd18ab
Pobierz

A co do tego jak: deficyt kaloryczny, który możesz uskutecznić jedzac mniej kalorii, i np dodając do tego cardio jakieś.
Banan 120 kalorii
Gruszka 100 kalorii
4 kiwi 200 kalorii
Ja dziś wskakuję na dietę owocową, powodzenia
Do tego dorzuc plan treningowy z książki skazany na trening i robisz wszystko co tam jest od początku i dorzuc bieganie od 3 do 5 razy w tygodniu takie lajtowe do 5 km nie więcej. Weekend sobie zostawiasz na regenerację wtedy ewentualnie się rozciągasz i idziesz na basen. jedz z mięsa głównie kurczaka i ryby do tego wszystkie warzywa jakieś kasze
Przy czym oczywiście stan mojego zdrowia drastycznie się poprawił więc polecam właśnie takie ćwiczenia - cardio + ogólnorozwojowe. Na pewno odpuść jakieś szóstki
1. Dieta - wiadomo, że brzuch nie wziął się z niczego więc pewnie masz spore nadwyżki, słaba wole i złe nawyki. I takie pier… zjedz mniej jak masz czekoladę w domu to nie przejdzie więc: nie trzymaj w domu śmieciowego i nadmiarowego jedzenia. Zastąp słodkie napoje z cukrem napojami zero. Majonez zwykły, majonezem light, zamiast lać tłuszcz na patelnię kup nieprzywierającą i tłuszcz w spray. W sklepach typu sfd mają
Czytam wasze wypowiedzi i przypomniała mi sie babeczka co pisała że nie ma czegos takiego jak deficyt kaloryczny xD
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz