Aktywne Wpisy

Salido +281
Minął 20. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
84 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
84 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-5
Pobierz
GetRekt 0
Mirki, mam taki syfon pod zlewem w kuchni. Ostatnio różowa myła ta szafkę i dziś zauważyłem, że z zaznaczonego miejsca cieknie woda. Czy tam powinna być jakaś zatyczka? Jeśli tak, pod jaką nazwą jej szukać w sklepach?
#hydraulika #pytaniedoeksperta
#hydraulika #pytaniedoeksperta
źródło: image_picker_0AE297FE-71A8-4FCC-A13A-2E149A383AF2-95831-0000285F5BDDA8DF
Pobierz

Albo wział mnie na zbitego psa, albo naprawdę jest chory. Tylko co taka chorą osobą robiłaby o 6 rano w Lidlu na zadupiu (peryferia miasta bez zabudowy mieszkaniowej)?
#lidl
@MechanicznaPitaja: Dokładnie. Powinien klęknąć i wycałować Ci stopy. Albo chociaż przeprosić i podziękować. Bo przecież to go nie kosztuje nic. Wystarczy się ugiąć przed obcą osobą.
P.S.
Może się wstydził tego, że musi prosić o podstawową pomoc obce osoby.
Wyszedłem zadowolony ze sklepu, podchodzę do niego i daję paczkę. Chłop tylko spojrzał do środka i skomentował: „TYLKO TYLE?”
Jakiś czas później, znowu w drodze do sklepu, zaczepiła mnie
Sąsiadka mojej babci zgodziła się pomóc bezdomnemu, który przyszedł do niej z prośbą o coś do jedzenia i jakieś ubrania. Sąsiadka obdarowała go jedzeniem oraz ubraniami, które zostały jej po zmarłym mężu.
Efekt był taki, że kolejnego dnia rano wszystkie te rzeczy były porozrzucane po klatce schodowej wieżowca (piętro 1–9), a sąsiadka chodziła
To ten cpun sobie wybrał produkty a op tylko zapłacił
Swoją drogą dla fanu kiedyś poszliśmy z kumplem do takiej jadłodajni po caloweekendowym melanżu bo była w tej samej kamienicy co byliśmy na afterku i normalnie cały gar zupy dostaliśmy i przynieśliśmy ekipie żeby coś zjedli bo wszyscy na zwale, pyszna zupka była.
Mógł faktycznie Ciebie oszukać ale może dlatego był na zadupiu, że wstydził się w swoim sąsiedztwie żebrać o zakupy. Może też wstydził się całej sytuacji i po prostu szybko odszedł bez słowa.
W każdym bądź razie pieniędzy lepiej nie dawać ale jeżeli chodzi o jedzenie to lepiej być naciągniętym przez dziewięciu i faktycznie pomóc jednemu, który faktycznie jest głodny, niż nie pomóc żadnemu.
Aha ty zapewniasz dowóz