Wpis z mikrobloga

Macie historyjkę z dzisiaj

Jechałem z lekarzem na stwierdzenie zgonu.
Zanim tam dojechaliśmy to energetyka, musiała usunąć kable, straż musiała usunąć drzewa i pług musiał nam odśnieżyc bo dom w lesie

Weszliśmy do domu to k---a aż nas cofnęło, taka k---a melina/speluna/slams że czegoś takiego nawet się nie da opisać.
No leży typo no k---a nie żyje od jakis 2dni, i tam lekarz sobie ogarnia l, ja świece latarka po tym k---a slamsie bo prądu oczywiście brak, patrzę a obok takie pare kołder na sobie patrzę się a tam k---a i zonk,
typa matka w łóżku przykryta z niedowładem nóg nie mogła się ruszać nie miała telefonu żeby zadzwonić nie miała prądu nic k---a. Jaaa p------e.
Babeczka jak ją zabraliśmy do karetki to mówiła że on tak już leżał od długa i ona nie piła i nie jadła to jak temp wskoczyła na około 20 stopni to mówiła że czuje się tak miło jak w lato, kroplówa, daliśmy jej pić i zaczęła mówić że syn alkus że jadła może 3,4 razy w tygodniu "coś normalnego" no k---a czegoś takiego jeszcze nie widziałem, lekarz z 40 letnim stażem też takiej chujni nie widział
Psy w schronisku mają k---a lepiej.
No ja p------e. Szok

Niecałe 20 km w obie strony w 9,5 h. Przy użyciu straży, pługa, i energii ( żeby kable usuwali )
g500 - Macie historyjkę z dzisiaj 

Jechałem z lekarzem na stwierdzenie  zgonu. 
Zan...

źródło: temp_file2472937688245248006

Pobierz
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 255
@plusikdziczku
Sąsiadka która mieszka parę km od nich i zgłosiła to typom z energii, energia do policjantów a policja nam
Tylko nikt nie wspomniał że tam jest 2 osoba.
  • Odpowiedz
via Android
  • 368
@mk321 w tym momencie wylądowała na oddziale wewnętrznym. Tam ją umyją, ogarną, jest skrajnie wyniszczona więc pewnie zostanie tam jakiś czas, w tym czasie powinni się zainteresować z opieki społecznej skontaktować się z jakąś rodziną a jak nie ma to umieścić na jakimś oddziale ZOL. Przynajmniej tak to powinno wyglądać w normalnym kraju.
Jeśli szpital będzie miał w------e i wyleczy to
odwiozą do miejsca zamieszkania to prędzej czy później dostanę znowu
  • Odpowiedz
@g500: mmm, idealne polskie zadupie powiatowe- typ cheleje na umór ale zanim zdechł, to pewno jeszcze wypisywał na wypoku, jak to wszyscy, cały świat winny, tylko nie on xd.
  • Odpowiedz
@g500 Lat temu około 20. Niedaleko mnie, na tej samej ulicy była podobna sytuacja.

Syn lat około 50 opiekował się lezaca matka i mu się zmarło.
Nikt się nie zainteresował tylko taka dalsza sąsiadka co pracowała w sklepie, bo koło nie przychodził po chleb. Kobieta po pracy postanowiła zajrzeć. Zima, dom od środka zamarznięty. Przyjechać służby, a tam koleś dead na podłodze zaraz obok matki. Matka cały tydzień leżała i patrzyła
  • Odpowiedz