Wpis z mikrobloga

@KurzaStopa: @przegro_pisarz FCB, Arsenal, MU, Real Madryt, LFC, Bayern, czasem PSV jeśli ktoś ma lumpa gdzie rzeczy są z Belgii, Holandii to najpopularniejsze koszulki. Raczej nie stawiam, że to kolekcjoner był. Tylko jakiś typ miał lumpa, zamknął i to co mu zostało na giełdach sprzedaje. Po prostu lumpeks też trudny biznes. Znam matkę z córką co mieli sporo oryginalnych ubrań z UA, Nike, Adidas jakiś i ile razy do
  • Odpowiedz
@ArmaturaGramatura: Chyba odpowiedź tyle ile ktoś chce dać jest najbliższa prawdy. Wiadomo, że jak trafisz FCB Zlatana od Nike dostaniesz więcej niż nowa z metkami koszulka z III ligi norweskiej z Umbro. Według mnie jak ktoś znajdzie koszulkę za dychę i puści ją za 50 PLN. Za 22-25 PLN za 100 PLN też ok, ale większe kwoty jeśli chodzi o % przebitki to dla mnie anomalia totalnie. Jeśli chcesz więcej
  • Odpowiedz
@irastaman: Dzięki za odpowiedź. Nawet wiem z jego miasta w Niemczech one są. Z Rostocku. Takiego combo FCB i Hansa Rosctock nie widziałem na oczy;) Nawet ten Pamic to koszulka Hansy. Aż mnie wzięło co za jeden i go totalnie nie kojarzę, nawet na extra MŚ 1998 dla Chorwatów nie był- https://pl.wikipedia.org/wiki/Igor_Pami%C4%87 A co do zysku, jak dobrze wyciągam średnią, 200 PLN na jednej koszulce mega zarobek, przynajmniej na moje
  • Odpowiedz