Aktywne Wpisy

Cin-Cin +9

mmm_MMM +94
Dobry, pora chyba powoli do was wrócić. Bardzo wszystkim dziękuję za słowa wsparcia i otuchy, cieplej na sercu mi się zrobiło, dobrzy z was ludzie (。◕‿‿◕。) Nie chcę wołać, żeby nie zakłócać wam niedzielnego spokoju, a jeszcze bym o kimś zapomniał.
Może z jednym wyjątkiem, szczególne dzięki również dla @JaTuTylkoNaMoment - nie wiedziałem, że masz dostęp do mojego dysku. Żarcik oczywiście, dzięki za zastępstwo
Może z jednym wyjątkiem, szczególne dzięki również dla @JaTuTylkoNaMoment - nie wiedziałem, że masz dostęp do mojego dysku. Żarcik oczywiście, dzięki za zastępstwo
źródło: plmundial
Pobierz

źródło: temp_file5296973922870253078
Pobierz@Nanuno: tak nawet jak cię będą w rzyć ebać to wyskakuj z pieniędzy, bo to narodowe
Daj może lepszy przykład z czerwca 2023 (pis stracił władzę w grudniu 2023) i z czerwca 2024
Nawet lepiej przytoczę raport z tych okresów i jakoś nie widze tej niższej ceny za PEŁOOO xD. Dalej wierz Tuskaczowi i jego bandzie.
Gdzie te 5,17 zł się pytam? Głuchy jesteś?
źródło: image
Pobierz@InnyWymiar90:
bo ma prawo :D
@MWittmann: dlaczego niby z czerwca jak wtedy już zaczęli sztucznie obniżać cenę przed wyborami w październiku? wolę wrzucić cenę z kwietnia i wtedy paliwo było po 6,80 zł i tak było przez dłuższy czas - około 1zł zawyżona cena względem realnej
źródło: temp_file6691863420510286017
Pobierzale wiesz, ze nie masz prawa mnie obrazac i grozic? Zwlaszcza takim "filmikiem"?
Ale witam na czarnej - liscie pelnej debili. Dolaczasz do zacnego grona. Rozgosc sie.