✨️ Obserwuj #mirkoanonim Witam, nawet nie wiem jak to zacząć. W dużym skrócie, udało mi się, fajna dziewczyna fajna praca dobre zarobki nadal jestem młody (23 lata here 11k na łapę) ale mimo wszystko nie czuje się spełniony. Mimo że zarabiam bardzo dobrze jak na swój wiek to jest to praca w korpo której nienawidzę. Wiem, że mam lepiej od większości i dlatego czuje, że jest to nie fair że jest mi tak źle ze sobą. Ale to nie jest to czego chciałem od życia i wiem że większość z was powie że "witamy w dorosłym życiu". Od 16 roku życia zapi****alam w programowanie, osiągnąłem wszystko co chciałem, będzie tylko lepiej a i tak czuję się niespełniony, wypruty z energii, po prostu chciałbym czegoś więcej od życia. Przepraszam z góry że jest to takie chaotyczne ale jestem po 6 perełkach. Chodzi mi o to że zdałem sobie sprawę że od 7 lat jestem nieszczęśliwy i to cholernie nieszczęśliwy mimo że na papierze powinienem być najszczęśliwszym gościem na świecie. Jak odnaleźć szczęście mirki, jak być szczęśliwym. #it #depresja ?
@mirko_anonim: bo z----------z w robocie której nienawidzisz zamiast z---------ć po trawie do puszki browara grając we flanki. Zamiast uczyć się skręcać na festiwalu, uczyłeś sie frameworków. Zamiast leżeć w namiocie w bieszczadach, leżałeś na fotelu słuchając hindusa na YT
Pominąłeś w zasadzie 10 lat życia i jesteś teraz na etapie 30 paro letniego gruza z korpo który sie właśnie zorientował, że jednak klepanie w komputer, nie ważne za jakie pieniądze,
troskliwy-przewodnik-46: Ja „z---------m w programowanie” od podstawówki i w wieku 33 lat cały czas jest to dla mnie tak duża frajda, że dziwi mnie ile mi jeszcze za to płacą ( ͡°͜ʖ͡°)
A korpo są różne. Nawet teamy czy działy w ramach jednego korpo mogą się mega różnić. Jak jedno ci się nie podoba, to znajdź inne. Moja dziewczyna pracuje w korpo giełdowym 10k ludzi,
@nad__czlowiek: no co ty nie powiesz ale do tego trzeba mieć $ a nie każdy ma bogatych starych fundatorów wycieczek. Bez autystycznego zakuwania frameworków op zapewne nadal by siedział na dupie samotnie tylko miał więcej czasu (być może na gierki).
Witam, nawet nie wiem jak to zacząć. W dużym skrócie, udało mi się, fajna dziewczyna fajna praca dobre zarobki nadal jestem młody (23 lata here 11k na łapę) ale mimo wszystko nie czuje się spełniony. Mimo że zarabiam bardzo dobrze jak na swój wiek to jest to praca w korpo której nienawidzę. Wiem, że mam lepiej od większości i dlatego czuje, że jest to nie fair że jest mi tak źle ze sobą. Ale to nie jest to czego chciałem od życia i wiem że większość z was powie że "witamy w dorosłym życiu". Od 16 roku życia zapi****alam w programowanie, osiągnąłem wszystko co chciałem, będzie tylko lepiej a i tak czuję się niespełniony, wypruty z energii, po prostu chciałbym czegoś więcej od życia. Przepraszam z góry że jest to takie chaotyczne ale jestem po 6 perełkach. Chodzi mi o to że zdałem sobie sprawę że od 7 lat jestem nieszczęśliwy i to cholernie nieszczęśliwy mimo że na papierze powinienem być najszczęśliwszym gościem na świecie. Jak odnaleźć szczęście mirki, jak być szczęśliwym. #it #depresja ?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky
Pominąłeś w zasadzie 10 lat życia i jesteś teraz na etapie 30 paro letniego gruza z korpo który sie właśnie zorientował, że jednak klepanie w komputer, nie ważne za jakie pieniądze,
A korpo są różne. Nawet teamy czy działy w ramach jednego korpo mogą się mega różnić. Jak jedno ci się nie podoba, to znajdź inne. Moja dziewczyna pracuje w korpo giełdowym 10k ludzi,