Wpis z mikrobloga

@Khaine: Czytasz co komentujesz? Czy tylko zobaczyłeś słowa kluczowe i się uruchomiłeś?

Pani Sarah w jednym poście wymyśla historyjki, że ludzie nie robią dzieci bo ich na to nie stać, a w drugim poście pisze bajkowe opowieści o wolności i ślubie po 30, w lesie z sekwojami.

A najśmieszniejsze jest to, że w cytacie który przytoczyłeś nie ma niczego
  • Odpowiedz
Pani Sarah w jednym poście wymyśla historyjki, że ludzie nie robią dzieci bo ich na to nie stać, a w drugim poście pisze bajkowe opowieści o wolności i ślubie po 30, wśród w lesie z sekwojami.

@slawek887: A co ma piernik do wiatraka? Przecież to że statystycznie młodzi amerykanie są biedni i znacznie biedniejsi od ich rodziców w tym samym okresie życia to fakt xD Tutaj nawet nie ma z
  • Odpowiedz
A co ma piernik do wiatraka?

@Khaine: Jakbyś przeczytał co komentujesz, to byś wiedział, ale widzę, że nadal tworzysz iluzję dyskusji, której nie ma XD

Na twoje boomerskie stękanie patrzę w tym momencie z politowaniem.

To jest to Twoje "odnoszenie się do meritum", o które płakałeś wcześniej? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Jakbyś przeczytał co komentujesz, to byś wiedział, ale widzę, że nadal tworzysz iluzję dyskusji, której nie ma XD

@slawek887: Ale o czym ty w ogóle gadasz człowieku, gdzie jest nieprawda w tym co napisała w pierwszym poście? XD Osrałeś swoje boomerskie majty i z palącym bólem dupska pobiegłeś natychmiast na X szukać jej innych wypowiedzi na uspokojenie szukając sposobu na zdyskredytowanie piszącego zamiast odnosić się do tego co napisała XD
  • Odpowiedz
Ok, czyli wszystkie statystyki na temat millenialsów do w-------a, wykopek wydał wyrok XD

@Khaine: Jakie statystyki, co Ty bredzisz typie? XD

Odniosłem się do konkretnego wpisu, konkretnej osoby, a Ty pienisz się, bo nie potrafisz wskazać błędu w tym, co napisałem - wszystko do czego się przyczepiłeś, skojarzyłeś sobie sam, a żadne moje zdanie nawet w odrobinie nie sugerowało chochołów, z którymi walczysz, zauważyłeś? ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
Jakie statystyki, co Ty bredzisz typie? XD

@slawek887: No ile danych przytoczyłeś do tej pory aby zaprzeczyć temu co napisała? Co jest w dużej mierze prawdą BTW, wystarczy mieć o tym choćby minimalne pojęcie ponad chłopski rozumek xD
  • Odpowiedz
No ile danych przytoczyłeś do tej pory aby zaprzeczyć temu co napisała?

@Khaine: Jeden wpis na twitterze. Wystarczy w kontekście tego, co napisałem ja i co napisała pani Sarah. To Ty próbujesz wymusić szerszą dyskusję, żeby tam szukać fikołków, na które nie masz miejsca tutaj.

wystarczy mieć o tym choćby minimalne pojęcie ponad chłopski rozumek xD

USA jest zróżnicowane bardziej niż cała Europa razem wzięta, gdzie Ty to streszczasz do
  • Odpowiedz
Jeden wpis na twitterze. Wystarczy w kontekście tego, co napisałem ja i co napisała pani Sarah.

@slawek887: XD

Jak zastrzelę posłańca to wiadomość automatycznie staje się nieprawdą

~~ mentalny boomer
  • Odpowiedz
Uciekaj pisać mądrości gdzie indziej, bo tu już przegrałeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@slawek887: No po stosunku plusów naszych wypowiedzi widać kto przegrał xD
  • Odpowiedz
@Khaine: Plusy na wykopie jako wyznacznik tego, kto ma rację i czyje argumenty są sensowne. I ktoś taki wcześniej puszył się czyimś chłopskim rozumkiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Phallusimpudicus: Przecież to jest oczywiste że posiadanie własnego mieszkania jest ekstremalnie istotną częścią posiadania komfortu psychicznego który jest potrzebny do uznania, że kogoś stać na dzieci.

To jest inherentna część tego mitycznego "wygodnego życia", bo nie ma żadnej wygody w życiu w strachu przed landlordami.

Posiadanie własnego mieszkania jest dopiero początkiem "prawdziwej dorosłości" w naszej obecnej cywilizacji (poza właśnie jakimiś wsiami gdzie mamy wiele pokoleń w jednym domu) i dopóki
  • Odpowiedz
Pani Sarah w jednym poście wymyśla historyjki, że ludzie nie robią dzieci bo ich na to nie stać,

@slawek887: Pani Sarah ma racje, wejdz sobie na reddita i poczytaj na niektorych subreddiatch typu /antiwork, /millenials, /jobs czy innych podobnych. Kupa ludzi ma problemy zeby zwiazac koniec z koncem, pracuje po dwie prace, jezdzi gruzami (a tam zycie bez auta jest praktycznie niemozliwe), w wiecej niz 1/3 stanow w USA minimalna
pastaallacarbonara - >Pani Sarah w jednym poście wymyśla historyjki, że ludzie nie ro...

źródło: 1280px-Map_of_US_minimum_wage_by_state.svg

Pobierz
  • Odpowiedz