Aktywne Wpisy

źródło: temp_file3520846004003778783
Pobierz
arkan997 +90
źródło: 1000015275
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file3520846004003778783
Pobierz
źródło: 1000015275
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: image
Pobierzźródło: obraz
PobierzPani Sarah w jednym poście wymyśla historyjki, że ludzie nie robią dzieci bo ich na to nie stać, a w drugim poście pisze bajkowe opowieści o wolności i ślubie po 30, w lesie z sekwojami.
@slawek887: A co ma piernik do wiatraka? Przecież to że statystycznie młodzi amerykanie są biedni i znacznie biedniejsi od ich rodziców w tym samym okresie życia to fakt xD Tutaj nawet nie ma z
@Khaine: Jakbyś przeczytał co komentujesz, to byś wiedział, ale widzę, że nadal tworzysz iluzję dyskusji, której nie ma XD
To jest to Twoje "odnoszenie się do meritum", o które płakałeś wcześniej? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@slawek887: Ale o czym ty w ogóle gadasz człowieku, gdzie jest nieprawda w tym co napisała w pierwszym poście? XD Osrałeś swoje boomerskie majty i z palącym bólem dupska pobiegłeś natychmiast na X szukać jej innych wypowiedzi na uspokojenie szukając sposobu na zdyskredytowanie piszącego zamiast odnosić się do tego co napisała XD
Ojoj, ciężko przeżywasz zderzenie z
@Khaine: Jakie statystyki, co Ty bredzisz typie? XD
Odniosłem się do konkretnego wpisu, konkretnej osoby, a Ty pienisz się, bo nie potrafisz wskazać błędu w tym, co napisałem - wszystko do czego się przyczepiłeś, skojarzyłeś sobie sam, a żadne moje zdanie nawet w odrobinie nie sugerowało chochołów, z którymi walczysz, zauważyłeś? ( ͡° ͜ʖ ͡
@slawek887: No ile danych przytoczyłeś do tej pory aby zaprzeczyć temu co napisała? Co jest w dużej mierze prawdą BTW, wystarczy mieć o tym choćby minimalne pojęcie ponad chłopski rozumek xD
@Khaine: Jeden wpis na twitterze. Wystarczy w kontekście tego, co napisałem ja i co napisała pani Sarah. To Ty próbujesz wymusić szerszą dyskusję, żeby tam szukać fikołków, na które nie masz miejsca tutaj.
USA jest zróżnicowane bardziej niż cała Europa razem wzięta, gdzie Ty to streszczasz do
@slawek887: XD
~~ mentalny boomer
@slawek887: No po stosunku plusów naszych wypowiedzi widać kto przegrał xD
To jest inherentna część tego mitycznego "wygodnego życia", bo nie ma żadnej wygody w życiu w strachu przed landlordami.
Posiadanie własnego mieszkania jest dopiero początkiem "prawdziwej dorosłości" w naszej obecnej cywilizacji (poza właśnie jakimiś wsiami gdzie mamy wiele pokoleń w jednym domu) i dopóki
@slawek887: Pani Sarah ma racje, wejdz sobie na reddita i poczytaj na niektorych subreddiatch typu /antiwork, /millenials, /jobs czy innych podobnych. Kupa ludzi ma problemy zeby zwiazac koniec z koncem, pracuje po dwie prace, jezdzi gruzami (a tam zycie bez auta jest praktycznie niemozliwe), w wiecej niz 1/3 stanow w USA minimalna
źródło: 1280px-Map_of_US_minimum_wage_by_state.svg
Pobierz