Wpis z mikrobloga

@silent_unknown: Myślałem, że to bait z tymi obrazkami AI i facebukiem. Ale dzisiaj tam trafiłem po długim czasie nieobecności i faktycznie same obrazki AI z milionami komentarzy starych bab i dziadków xDDD
  • Odpowiedz
komentarzy starych bab i dziadków

@ziomus13: które również w większości są generowane przez ai, a realnych jest tam może z 10%. Poczekaj co się będzie działo przed wyborami prezydenckimi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@StdPtr Nie każdy nadąża za technologią. Ja sam mam z tym problem. Siedzę w motoryzacji i cały czas mnie nowe tematy zaskakują i wymuszają działanie poza schematami….
  • Odpowiedz
@ziomus13: ostatnio się dowiedziałem że to scamerzy wklejaja na kupione strony na FB takie podrzędne zdjęcia AI, żeby po komentarzach poznać kto jest na tyle głupi że można próbować go oszukac
  • Odpowiedz
  • 0
@ziomus13 kpisz z tych starych dziadków i babć ze nie rozumieja ze to AI, a sam nie odróżniasz botów które to komentują od prawdziwych.
  • Odpowiedz
@Issac nie przygladalem sie tym komentarzom początkowo. Ale żeby nie być gołosłownym wróciłem tam i sprawdziłem. Faktycznie część komentarzy to boty, większość jednak wygląda na autentyczne konta…
  • Odpowiedz