Wpis z mikrobloga

@skalar_neonka: pokaz całość bo ja nigdy czegoś takiego nie widziałem, dla magazynu a i owszem ale nikt normalny nie szuka w Google opinii o firmie patrząc na jej magazyn tylko prędzej siedzibę firmy, chyba ze magazyn jest przy siedzibie i nie ma oddzielnej pinezki to być może
  • Odpowiedz
@skalar_neonka: ale w czym problem? bardzo pozytywna sprawa, nie wiedziałem że coś takiego jest. sprawdzasz opinie i wiesz czego możesz się spodziewać, czy zaplanować sobie coś, bo mniej więcej wiesz czy będzie długo czy krótko.
  • Odpowiedz
@Tokko: kierowca nie jest w żadnym stosunku do miejsca w którym zrzuca lub ładuje towar. Opinie google służą do wystawiania opinii o miejscu i nigdzie niema napisane kto powinien takie opinie wystawiać.
  • Odpowiedz
  • 20
@skalar_neonka: ciebie r---------a a innym pomaga. Bo zdaje się ze do tego służą opinie, a że kierowcy są w tych firmach częstymi bywalcami to ich opinii jest najwięcej.
  • Odpowiedz
@Tokko: może nie są klientami, ale to naprawdę bardzo pomaga w wykonywaniu pracy, sama informacja czy jest parking czy nie pozwala zaoszczędzić sporo czasu, a czasami nawet kilka godzin.
Jak Ci sie nie podobają te opinie to po prostu ich nie czytaj, ale wyobraź sobie, że to również jest opinia.
A co mnie jako kierowcy obchodzi, że ty se tam kupiłeś dobry ciuszek, albo może zły ?
Albo że paczka
  • Odpowiedz
@skalar_neonka
Chyba na równi z nimi są osoby, które w opinii piszą o czymś zupełnie innym i wstawiają zdjęcia innych rzeczy.
Chcesz zobaczyć parking i cenę? No to się przebij przez 3 wysrywy na temat muzeum/restauracji i zdjęcia ze szczytu albo szlaku
  • Odpowiedz
@Tokko: kolego, ale to też jest opinia xD
Po prostu od drugiej strony ale opinia.
Jako kierowca nie moge wystawić opinii firmie ?
Przecież w mojej opinii, ja mogę nawet nasmarować 500 znaków o tym, że nie podoba mi się kolor ścian więc luzuj gume bo Cie uwiera i Cie boli i potem jesteś sfrustrowany.
  • Odpowiedz
@Tokko: wg google:

W Mapach Google możesz dodawać opinie o odwiedzonych przez siebie miejscach. Możesz też przekazać inne informacje o miejscu, np. czy jest ciche i romantyczne bądź w remoncie, albo opublikować zdjęcia tego miejsca lub filmy o nim.

A kierowcy wykorzystują darmową usługę do ułatwiania sobie życia wystawiając opinię o tym miejscu. Tym bardziej że częściej są to wielkie logistyki, a nie twoja żabka pod
  • Odpowiedz
W Mapach Google możesz dodawać opinie o odwiedzonych przez siebie miejscach. Możesz też przekazać inne informacje o miejscu, np. czy jest ciche i romantyczne bądź w remoncie, albo opublikować zdjęcia tego miejsca lub filmy o nim.

A kierowcy wykorzystują darmową usługę do ułatwiania sobie życia wystawiając opinię o tym miejscu.

Czyli co wchodząc w opinię na temat fryzjera i widząc 50% opinii typu:

„Wąskie
  • Odpowiedz
@skalar_neonka w Google maps masz opinie o MIEJSCU a nie o FIRMIE. Przecież jedna firma może mieć setki oddziałów. Dlatego jak szukasz czytasz opinie o biedronce to znajdujesz informacje o porządku w sklepie, dostępności towarów i jakości obsługi, a nie o smaku parówek kraina wędlin i promocji na ser.
  • Odpowiedz
@Adruns: Dokładnie. Jak się jedzie pierwszy raz w jakieś miejsce na załadunek czy rozładunek, to zapoznanie się opiniami na temat firmy to podstawa. Znacznie ułatwia robotę jak od razu wiadomo czego się spodziewać na miejscu.
  • Odpowiedz