Aktywne Wpisy
sylwia-rasch +496
Prosze o natychmiastowe interweniowanie
W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi
W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi

Pan_Precz +5
#komputery ludzie pomóżcie mi! kupiłem nowego kompa (parametry na foto). Zakup był w 2021 roku i muli mi od początku jak cholera. mam problem w nim cokolwiek zrobić. kupiłem go jako rezerwę ale jet hujowy w ciul. Czy dodanie pamięci mi pomoże go usprawnić?
To nie jest komputer do gry tylko do oglądania filmów i do worda-eksela.
Ale h-j nie chodzi jak nalezy. CO Z NIM ZROBIĆ
To nie jest komputer do gry tylko do oglądania filmów i do worda-eksela.
Ale h-j nie chodzi jak nalezy. CO Z NIM ZROBIĆ
źródło: KOMP FV 2021
Pobierz

Coś, czego oryginalnie na wykopie brak 💔, albo my po prostu nie potrafimy znaleźć 😆
Pełny i przejrzysty ranking użytkowników wraz z wyszukiwaniem 🔎 po nicku.
Wiedzieliście, że w rankingu wykopu jest "pierwszych" 4️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ użytkowników?
W dodatku, co niezbyt oczywiste, okazuje się, że pomarańczka (w dodatku zbanowana xD) jak najbardziej może w rankingu wyprzedzić bordo. 🤯
Aktualizowany raz dziennie ranking znajdziecie tutaj: 💥 https://mirko.space/users-rank 💥
A już niebawem kolejne ficzery, o które nikt nie prosił i nikt nie potrzebował, ENJOY.
btw.
@Bobito
@Kolekcjoner_dusz
@VoxClamantisInDeserto
@rybak_fischermann
jak Wy to robicie?
#statystyki #mirko #wykop #glupiewykopowezabawy #mirkospace
źródło: image
Pobierzźródło: 1000008413
Pobierzźródło: image
Pobierzźródło: 1000008414
Pobierzźródło: image