Wpis z mikrobloga

#gielda

W sumie to oglądanie zawód inwestor i kopiowanie jego ruchów trochę jest bez sensu. Fakt, że dostaje za same współprace i reklamy w miesiąc taką kasę zmienia w ogóle strategie. No przecież jakbym wiedział, że regularnie dostanę pełno pieniędzy to bym miał zupełnie inne podejście xd Straci na spółce 20 tys. ale co z tego jak za chwilę wleci na konto większy przelew za samo mówienie o tym.

Granie na kodach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KjatanSveisson: No trochę tak, widać też po krzywej wpłat. Pierwsze lata z własnej kieszeni nie dokładał niewiadomo ile, wciąż dużo ale nie były to bajońskie sumy. A później to już pociąg do miliona wpłaconej kasy. Ktoś liczył na wykopie i wychodziło ~20k miesięcznie jak dobrze pamiętam.
  • Odpowiedz
@KjatanSveisson: dlatego już na YT pojawiają się ludzie, którzy inwestują swój wolny hajs jaki zarobią w robocie, żeby wyglądało to wiarygodnie, ale pewnie znowu nabiją zasięgi, wejdą współprace i znów oni będą inwestować wielkie sumy jakie będą wlatywać co miesiąc od sponsorów.
  • Odpowiedz
@BigDaddyy:

widać też po krzywej wpłat. Pierwsze lata z własnej kieszeni nie dokładał niewiadomo ile, wciąż dużo ale nie były to bajońskie sumy

a gdzie to można zobaczyć ?
z ciekawości, bo kopiowanie ruchów takich ludzi uważam
  • Odpowiedz
@msr99:

20k miesięcznie to nie jest jakaś 'bóg wie jaka kasa'

Stary może 0,01% świata sobie pozwolić na takie miesięczne wpłaty a ty mówisz, że to nie jest jakaś tam duża kasa XDDD
  • Odpowiedz
@KjatanSveisson:

nie wiem ile ten "świat" sobie może pozwolić, po prostu wiem ile ja mogę
wiec dla mnie to ze on wkłada 20k, to nic nadzwyczajnego..

PS. mam większą średnia.
PS2 czemu XDD ?
  • Odpowiedz
@KjatanSveisson: ostatnio przy spotkaniu jeden gość (nomen omen prawnik ds. fuzji i przejęć który o wycenach i wskaźnikach wiedział dużo więc ja prosty kołchoźnik techniczny uznałem że warto z nim pogadać na tematy giełdy) powiedział że abonament u cymcyka

>to tylko 75zł miesięcznie i mega warto, zobacz sobie że on sam ma kilka milionów portfela już

>no tak, ale 75zł razy 4000 osób czy ile tam kupuje to premium x
  • Odpowiedz
@KjatanSveisson ogólnie, dopłata do portfela 10k miesięcznie w PL to już grubas. To już się k---a powodzi. To masz 120k rocznie dopłaty. Co daje milion w dopłatach w 8,5 roku. Więc te 20k daje Ci milion w 4 lata xD. Nie możliwe dla 99% społeczeństwa.
  • Odpowiedz
@msr99 no nie ważne, to że Tobie się powodzi to nie oznacza, że mediana powodzenia jest wyższa. 20k dopłaty w miesiąc to nawet ludzie co po 30k na umowach mają, nie są w stanie zrobić - bo tutaj wiesz jakiś kredyt jest, jakiś remoncik itp. 20k to kupe kasy, więc tylko pogratulować, że możesz.
  • Odpowiedz