Aktywne Wpisy

vieniasn +21
jaka jest wasza ulubiona gra wideo? (oprócz tfu gothica dziadki)

PierdekAlonso +165
Nigdy w życiu nie używałem petard, ale w tym roku na sylwestra nakupie ze 100 achtungów i bede przez cały dzień puszczał na pohybel kundlom i ich właścicielom (。◕‿‿◕。) Dość dyktatury psiarzy w tym kraju
#psiarze #patologiazmiasta #psy #smiesznypiesek #polska #pieseczkizprzypadku #sylwester #petardy
#psiarze #patologiazmiasta #psy #smiesznypiesek #polska #pieseczkizprzypadku #sylwester #petardy
źródło: image
Pobierz

Bo nikt mi nie wmówi że 90% wykopków z pod tagu to mieszkańcy Wysp Brytyjskich którym nie pasuje praktycznie wszystko w zjednoczymy królestwie ..
polityka
pogoda
imigranci/uchodźcy
wszystkie nacje oprócz Polskiej
Anty szczepionki
Anty elektryki
Gdzie jeszcze parę lat temu było ludzie którzy pisali o różnych zakątkach do odwiedzenia, był klub trekkingowy. Coś się działo . Dziś tylko jad i zmywak z Jutuba narodowy narzekacz.
#uk #takaprawda
Mieszkałem tam 11 lat temu. Nie polecam.
Komentarz usunięty przez autora
@DrGreen_2: nie ma takiego, to nie znaczy że nie należy wytykać głupoty i dążyć do lepszych rozwiązań.
@zomowiec: ignorance is bliss ( ͡º ͜ʖ͡º)
The prescription charge in England is £9.90. A PPC costs:
£32.05 for 3 months
Obyś poważniej nie zachorował, to zatęskni Ci się za NFZ, a szczególnie prywatni lekarze i kliniki którzy w UK praktycznie nie istnieją, mam doświadczenie :)
@zomowiec: Nowych nie ma, to nie ma co pisać, ani tłumaczyć. Dużo wyjechało. Nie ma potrzeby na klub 'poznaniowy', ludzie mają swoich znajomych i się ich trzymają.
@zomowiec: to taki ogolny trend swiatowy teraz
( Dlatego nie dogaduje się z większością rodaków na emigracji)