Wpis z mikrobloga

Miał ktoś taki problem z garmin run coach? Chciałem stworzyć sobie w aplikacji plan treningowy dostosowany pod konkretne wydarzenie. Do wyboru było 4 trenerów (3 prawdziwych i jeden AI, który podobno ma być zaawansowany i po każdym treningu aktualizować plan) jak wybieram tego AI to bieg wzorcowy nie synchronizuje się z zegarkiem, nie ma też opcji przełóż. Suport garmina nie wie czemu tak się dzieje. Z innymi trenerami normalnie działa. Czy Ci trenerzy różnią się czymś? Korzystał ktoś z ich pomocy czy wystarczą tylko “codzienne sugestie”?

#garmin #bieganie
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czy Ci trenerzy różnią się czymś? Korzystał ktoś z ich pomocy czy wystarczą tylko “codzienne sugestie”?

@Rozn3r: Greg jest dosyć tradycyjny i możesz go wybrać jak chcesz na poważnie biegać, Jeff z czego widziałem więcej zabawy biegowej itp, marszobiegi i lekkie spokojne bieganie, możesz wybrać jak zaczynasz/wracasz do biegania. Baba nie wiem ale ponoć dłuższe bieganie preferuje.
  • Odpowiedz
@Rozn3r: Z miesiąc temu zaczynałem plan z tym trenerem AI i nie miałem na nim biegu wzorcowego (kilka miesięcy wcześniej z gregiem miałem) tylko od razu miałem rozplanowany tydzień. Z tego co przeglądałem sobie reddita to wychodzi, że run coach ten AI to tak naprawdę codzienne sugestie, tylko ubrane w harmonogram dostępny z telefonu/weba.
Możesz spróbować rozpocząć przez weba, może tam "zaskoczy"?
  • Odpowiedz
@Rozn3r: Kojarzy mi się, że odpalałem u siebie betę na zegarku, bo własnie nie chciał mi się ten AI pojawić, miałem trójkę standardowych - możesz spróbować czy to pomoże. Po aktywowaniu bety po jakiejś dłuższej chwili (kilka h max) pojawiła mi się możliwość wybrania AIowego trenera.
  • Odpowiedz