Aktywne Wpisy

Paszczakova +12
Przyjdzie dziś paczuszka

źródło: 1000001962
Pobierz
El_Kamilos23 +10
Cześć, buduję dom mojemu bratu i jego narzeczonej. Ich zadaniem jest ten dom wykończyć, podział kosztów pewnie około 50/50
Dom na 99% przepiszę na brata, a jego narzeczona nie będzie miała do niego praw. Przepisanie może się odbyć za 5/10/15 lat, raczej nie teraz.
Brat z narzeczoną mówią, że chcą się dogadać na wypadek gdyby się rozstali, że się rozliczą.
PYTANIE: Jak mogę zabezpieczyć prawnie siebie na taki wypadek, żeby w razie czego móc dochodzić
Dom na 99% przepiszę na brata, a jego narzeczona nie będzie miała do niego praw. Przepisanie może się odbyć za 5/10/15 lat, raczej nie teraz.
Brat z narzeczoną mówią, że chcą się dogadać na wypadek gdyby się rozstali, że się rozliczą.
PYTANIE: Jak mogę zabezpieczyć prawnie siebie na taki wypadek, żeby w razie czego móc dochodzić
Póki co wydaje mi się, że przez cenę wygrywają chińczyki:
Vivo x200 Pro = Honor Magic 6 Pro = Oppo Find X7 Ultra > Pixel 9 Pro > Xiaomi 14/T14 Pro/Ultra
Huawei odpada za ograniczenie usług Google.
Po przeczytaniu setek opinii mam wrażenie, że każdy flagowy model jest praktycznie identyczny, przy czym chińczyki mają lepszą baterię/ładowanie/pojemność i są tańsze średnio o 1000 zł.
Pixel wygrywa ekosystemem Googla, wsparciem i AI, ale za to ma słabszą baterię i ładowanie, przynajmniej usunęli problem grzania się z wersji 8 i 7.
Zależy mi na stosunku ceny do jakości, a tu Samsung chyba leży.
#android #xiaomi #oppo #vivo #honor #pixel #google #sony #samsung #smartfon #telefony
Najlepszy smartfon do zdjęć na androidzie
@zalozyc_bukmacherke_w_afryce: Honor Magic 6 Pro ma dostęp do usług Google a zdjęcia robi zdecydowanie flagowe (obiektyw główny ze zmienną przesłoną i rewelacyjny zoom jeśli nie oczekujesz przybliżenia 100x czy innej marketingowej ściemy).
https://www.dxomark.com/smartphones/#sort-camera
źródło: Zrzut ekranu 2025-01-09 145224
Pobierz@zalozyc_bukmacherke_w_afryce: A jakich to usług brakuje?
Co do Honora to 7ka już wyszła.
Samsunga sobie odpuść jesli zalezy Ci na zdjęciach.
https://www.dxomark.com/smartphones/
możesz też zastosować filtry.
po co się pytać skoro ktoś już to porównał i zestawił.
W TOP
Pixel 9 pro xl jest na dziś dzień na 2 miejscu. oppo X7 na 4, a s24 ultra na 28..
Sam posiadam od roku i robi niesamowite zdjęcia i nagrania.
Głównie dlatego go kupiłem.
Jako wsparcie klienta dno.