Aktywne Wpisy

Jak poradzić sobie z narzeczoną która nie potrafi oszczędzać? Zarabiamy po około 4000 do ręki. Posiadamy własne mieszkanie (moje). Pomimo tego, że mamy razem 8000zł mam problem z wydatkami. Mieszkamy w dużym mieście, gdzie nie ma problemu z pracą, sklepami gdzie możemy wybierać taniej, chodzić na promocję.
Głównym problemem jest wydatek na prąd, wydaje na niego w mieszkaniu około 550-600 zł na miesiąc. Głównie to za sprawą, że "musimy" miec włączony bojler
Głównym problemem jest wydatek na prąd, wydaje na niego w mieszkaniu około 550-600 zł na miesiąc. Głównie to za sprawą, że "musimy" miec włączony bojler

IntruderXXL +106
Eksperyment wymyka się spod kontroli
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #pokazforme #dieta #sport #fitness
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #pokazforme #dieta #sport #fitness
źródło: plecki
Pobierz

!["Dziecko potrąciłam". 10-latek wbiegł wprost pod koła auta [FILM]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/69212dec7b3482a48096157b917c5a31627f2b45735f628057e89b520426d8d0,q80.jpg)

- w pracy nic nie zrobiłeś i jesteś na dobrej drodze do NEET
- cały wieczór scrollujesz zamiast realizować postanowienia
Ech, zawsze narzekałem na brak czasu, a właśnie go marnuję na scrollowanie i pisanie głupot. Od jutra ograniczam Wykop. Coraz mniej tu merytorycznych treści, a coraz więcej ścieku, brudnej polityki i promowania patologii. Na głównej same afery i sensacje. Święty tag ledwo zipie. Brać incelowska rozeszła się gdzieś po discordach, zero nowych akcji typu "projekt Klaudiusz". Tag betauprising martwy. Wydaje mi się, że nikt nie chce wyjść z przegrywu, każdy już pogodzony z losem i tag stał się miejscem do poklepania się po plecach i utwierdzaniu się w przekonaniu, że nie warto nic zmieniać. To pewnie prawda, sam wiele razy próbowałem, bez skutku, ale jak się czyta Mirko, to strach kolejny raz próbować. Społeczność mocno kameralna, większość userów odeszła, może obecna formuła portalu się wyczerpała? Pisać cokolwiek średnio jest sens, bo za moment nikt nie będzie o tym pamiętał, a jutro znalezisko wraz z komentarzami zniknie zasypane kolejnymi i nikt nie będzie do niego wracał, zwłaszcza żaden wpływowy polityk.
#przegryw
widzę, zę chłop optymista xd
@SendMeAnAngel:
Nie wiem..nie mam pojęcia nawet jak się za to zabrać. Nie wiem czy nawet chce w sumie. I tak jestem skazany na porażkę. Posiadanie znajomych? Teraz? Niby dlaczego skoro przez okres