Wpis z mikrobloga

raczej afrykańskie. Lwia część produkcji kakao to Ghana, Wybrzeże Kości Słoniowej, czy Kamerun.

@Krzewiciel_prawdy:
Prawda ale Afryka już się social justice warriorom oklepała przez dekady umartwiania się nad nimi to trzeba sobie wyznaczać bardziej "egzotyczne" ofiary do obrony aby było ciekawiej w rzewnych postach na socialach. ( ͡º ͜ʖ͡º)

A tak na serio to dzięki, nie sądziłem ze różnica jest aż tak wielka, że raptem dwa kraje afrykańskie mają
  • Odpowiedz
@katopa: xD aleś mi przypomniał, w jednej z firm w której robiłem przed Covidem było na bogatości więc w lodówce była ogólnie dostępna nutella, oczywiście lewary spierdoxy musiały się spruć o orangutanki i zrobiła się pierwsza wojna nutellowa.. Oczywiście HRki nie stanęły w obronie rozumu i godności człowieka i musielim się pożegnać z nutello
  • Odpowiedz
@BlackpillMonster ja w IT w ogóle nie siedzę, ale z tego co tu piszecie to taki scrum master nie musi się znać na IT, może być debilem, a i tak ma robotę i sporo zarobi. Idealnie bym się nadawał xD Gdzie jest haczyk? Trzeba być kobietą?
  • Odpowiedz