Aktywne Wpisy

Tak się patrzy na mnie moja wątroba kiedy otwieram szóstego harnasia
#heheszki #humorobrazkowy #alkoholizm
#heheszki #humorobrazkowy #alkoholizm
źródło: temp_file2019701003094698912
Pobierz
PorzeczkowySok +104
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file2019701003094698912
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Ale to trzeba być łbem by przy takiej pogodzie pchać się z dzieckiem na Świnicę xD
#tatry #gory
@admiral-kuzniecow: Dlaczego wrzucasz wszystkich turystów do jednego wora? Nigdy nie spotkałeś żadnego rozsądnego?
Przypominam że grupa społeczna to wycinek społeczeństwa, który łączy jakaś społeczna więź i poczucie przynależności do niej. Grupą społeczną nie są użytkownicy chodników, ani nie wiem, płatnicy PIT. Turyści to też żadna grupa społeczna.
Ogólnie to turyści to jest tak samo inteligentna "grupa społeczna" jak całe
@admiral-kuzniecow to samo można napisać o każdej "grupie" społecznej. Ludzie to debile, tak ogólnie, ale każdy człowiek to indywidualna jednostka i nie można uogólniać. Każdy człowiek jest inny.
@choochoomotherfucker: sam napisał, że był pracownikiem schroniska, tacy albo to kochają i zostają tam do końca z uśmiechem obsługując ludzi, albo są skrzywieni i szybko stamtąd uciekają, bo im turysty przeszkadzają ¯\(ツ)/¯
Pamiętam jak kiedyś czytałem wpis pracownika Moka na Tatromaniaku, który to żalił się, że Książulo, ten youtuber co testuje kebaby, ich zjechał w swoim filmiku, że tandetę sprzedają. Też było, że