Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Tylko #blackpill ma sens i piszę to jako ex #redpill z sukcesami na rynku relacji i podrywaniu kobiet. Jak pisze OP, wkład w samorozwój jeśli jest motywowany chęcią poprawienia pozycji w karuzeli matrymonialnej jest niewspółmiernie wysoki do zwrotu. Jeszcze parę lat temu miało to sens, obecnie żadnego. Jedyny problem to znaleźć rzeczywistą, wewnętrzną motywację do dbania o siebie bez wpływu na nią ze strony czynników
  • Odpowiedz
Jeśli wyznajesz redpill, nie jesteś uczciwy. Nie dlatego, że traktujesz kobiety jak podludzi, ale dlatego, że traktujesz tak SAMEGO SIEBIE.

@mirko_anonim: hehs, były redpillers z tej strony. Nadal uważam i będę głosił, że redpill to filozofia paranoików. Musisz ciągle trzymać gardę, by rama się nie rozpadła. Właściwie to ciągle udajesz, bo bądźmy szczerze - dla większości mężczyzn jest to stan obcy. Nie jesteś sobą, tylko non-stop chodzisz w masce aby
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 4
precyzyjny-wędrowiec-28: Byłem takim zjebem aż do czasu poznania mojej partnerki. Ona nie rozumiała wielu moich zachowań i była zdziwiona, pytała po co udaje. Ja znowu nie rozumiałem skąd ona to wie i tak łatwo rozpoznaje moje stany emocjonalne.
Wtedy mnie olśniło. To była pierwsza nie zaburzona kobieta w moim życiu i na niej redpill się nie sprawdzał. Wręcz robił jej krzywdę i wycofała się z naszej znajomości.
Pracowałem nad tym żeby być sobą
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
fascynujący-nomada-62: @emerytowanywykopek
Dobijam powoli czterdziestki, swoje w życiu widziałem i przeżyłem, moge potwierdzic co piszesz. Jedyne co ma sens to #blackpill za dużo już widziałem w życiu sytuacji, gdy przystojny i wysoki ćpun bez jakichkolwiek perspektyw obracał topowe babki pod wzgledem wygladu czy tez ogarniecia życiowego

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
dumny-zwycięzca-47: precyzyjny-wędrowiec-28: bo redpill to rozwinięcie PUA. Nastawiony jest na imprezowe zdziry, a nie normalne osoby.
To tak jakby tworzyć sowją filozofię życiowa w oparciu o to jak reagują na ciebie wykopki co postuja na tagu patostreamy i próbować się im przypodobać. Totalne odklejenie.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz