Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim co Ty chłopie tworzysz? To jest niestety pozostałość patologicznego wychowania w Twojej głowie: zamiast rozwiązać problem w standardowy sposób, to kombinujesz i jesteś gotów na łamanie norm.

Idź do księdza, przedstaw sprawę i zapytaj, co musisz zrobić, żeby Cię do tego ślubu dopuścił. Przecież jak ktoś kończy normalne LO, nawet najbardziej elitarne, ale nie uczęszcza w nim na lekcje religii, co jest dziś prawie standardem, to znajduje się w takiej
  • Odpowiedz
Przyznać się do tego swojej narzeczonej, czy próbować pójść w falsyfikat świadectwa tylko dla tej jednej oceny...

@mirko_anonim: nie, daj spokój z przyznawaniem się, buduj wszystko od zera na kłamstwie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
punktualny-archiwista-20: Nie wiem jak to jest ale jak byłem młody czyli mniej więcej kiedy Ty byłeś( ͡° ͜ʖ ͡°)to mówili mi, że religię trzeba skończyć żeby mieć bierzmowanie, bo bez niego nie będzie ślubu. Można zagadać z księdzem jak kolega wyżej radzi, na pewno zasugeruje kwotę która naprawi ten brak oceny( ͡° ͜ʖ ͡°)nawet bierzmowania nie będziesz musiał mieć a za naprawdę dobra
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
błyskotliwy-sojusznik-15:

punktualny-archiwista-20: Nie wiem jak to jest ale jak byłem młody czyli mniej więcej kiedy Ty byłeś( ͡° ͜ʖ ͡°)to mówili mi, że religię trzeba skończyć żeby mieć bierzmowanie, bo bez niego nie będzie ślubu. Można zagadać z księdzem jak kolega wyżej radzi, na pewno zasugeruje kwotę która naprawi ten brak oceny( ͡° ͜ʖ ͡°)nawet bierzmowania nie będziesz musiał mieć a za naprawdę dobra kwotę co miesiąc mszę za Was odprawi( ͡
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
punktualny-archiwista-20: Jeśli uważasz, że pisze bzdury, że to tylko papier to ok. Uważam tak, bo wynika to z mojego doświadczenia. Przed ślubem "chodziliśmy" ze sobą 5 lat, po ślubie jesteśmy 16 i nie widzę zmian. Przed było tak jak jest po, nic się nie zmienia. Chodzi mi o takie bycie razem, że tak samo wygląda. Jeśli bym tego ślubu nie miał to nie sadze, że Nasze życie by się różniło od
  • Odpowiedz