Aktywne Wpisy

PorkaTurbo +55
#turboobrazki Tomasz Matusiak / Mariusz Fronia
Czerwona, przysiółek wsi Gronowice w województwie opolskim.
Czerwona założona została w 1791 roku przez ministra Śląska i Prus Południowych grafa Karla Georga Heinricha von Hoym w ramach kolonizacji fryderycjańskiej, akcji osadniczej prowadzonej przez króla Fryderyka II na wschodnich terenach Prus.
Początkowo
Czerwona, przysiółek wsi Gronowice w województwie opolskim.
Czerwona założona została w 1791 roku przez ministra Śląska i Prus Południowych grafa Karla Georga Heinricha von Hoym w ramach kolonizacji fryderycjańskiej, akcji osadniczej prowadzonej przez króla Fryderyka II na wschodnich terenach Prus.
Początkowo

źródło: 1000007776
Pobierz
dyskoteka +57
#play #upc
Jestem abonentem UPC (obecnie, hatfu, play) odkąd ten dostawca istnieje (wcześniej Chello). Pod względem jakości łącza UPC to zawsze był nadinternet. Jedyny dostawca, który był w stanie zrównać się pingami i stabilnością z Gdańskim Limesem z NASK. Przez te wszystkie lata nie miałem praktycznie żadnych problemów z winy UPC, poza kilkoma chwilowymi przerwami w dostawie neta, które występowały średnio raz na 3 lata. Jak tylko coś
Jestem abonentem UPC (obecnie, hatfu, play) odkąd ten dostawca istnieje (wcześniej Chello). Pod względem jakości łącza UPC to zawsze był nadinternet. Jedyny dostawca, który był w stanie zrównać się pingami i stabilnością z Gdańskim Limesem z NASK. Przez te wszystkie lata nie miałem praktycznie żadnych problemów z winy UPC, poza kilkoma chwilowymi przerwami w dostawie neta, które występowały średnio raz na 3 lata. Jak tylko coś
W Centrum Nauki Kopernik stoi "żartobliwa instalacja" oferująca pigułki rozwiązujące największe problemy współczesności. M.in. pozwalającą "wyobrazić sobie świat bez białych ludzi".
Znalezisko: https://wykop.pl/link/7622437/rasistowski-zart-w-centrum-nauki-kopernik
#ciekawostki #heheszki #warszawa #polska
Rasistowski żart w Centrum Nauki Kopernik
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Za to świat bez reszty świata: w sumie to prawie tak samo, tylko nieco droższe, bo nie ma tanich producentów off-shore. Może brakuje tylko małej liczby wynalazków poczynionych przez Japończyków, może w jakimś
Komentarz usunięty przez autora
Ciekawe czy w takiej wersji historii też dla Afryki by się skończyło handlem wysoko melaninowym zasobem ludzkim.