Aktywne Wpisy

fsfdjf +6
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
Czy są jakieś fastfoody w Krakowie, które są czymś innym niż frytki, zapiekanka, kebab, pizza, kiełbaska z nyski i jest to coś z prostych składników bez masy chemikaliów - jak najmniej przetworzone. Coś co można zjeść na ulicy czyli też nie stołówka.
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie

Nie ma to jak wpaść na wykoppeel po 3 latach niemal zerowego korzystania i trafić na wpis z gorących, w którym ktoś przypomina o moim blogu sprzed 7 lat XD
Dziękuję wykopki za tę pamięć, jestem w szoku, że mój blog znalazł stałe miejsce w Waszych serduszkach ( ͡° ᴥ ͡°)
I tak, popełniłam wtedy błąd, tego zdjęcia chada z ig tam nie powinno być. Byłam młoda i nieświadoma wielu rzeczy. Kajam się przed Wami.
Swoją drogą, po 6 latach związku, który okazał się niewypałem, wróciłam ostatnio na Tinderka już jako 30-latka i mam maaaasę przemyśleń. Może będę się nimi tu dzielić jak za dawnych lat :) jakby ktoś chciał być na bieżąco to polecam śledzić mój tag #poradniktinderowania (wow on nadal istnieje!). Może nawet reaktywuję bloga… kto wie :) w sumie mogę zajmować się też doradztwem profilowym jak kiedyś, są tu osoby, które skorzystały z moich rad i chyba były zadowolone. Choć zapewne już nie mają tu kont/nie zaglądają. Wydaje się, jakby to było w poprzednim życiu…
źródło: IMG_7217
PobierzNiby powinna być już dorosła, ale dojrzałości emocjonalnej wciąż brak.
@kociooka: Bo dla kobiet tinder to często nuda. Trochę jak za łatwa gra bo pisząc do faceta ten odpisuje Ci w 2 minuty i jest zawsze chętny na spotkanie.