Wpis z mikrobloga

Przez autyzm jestem przeraźliwie nudny - potrafiam rozmawiać tylko o mojej pasji jaką są samochody. O tym p------ę całymi dniami. W innych tematach nie wiem o czym mówić. Mam znajomych ale mam wrażenie że oni czują jakiś dystans do mnie i bardziej mnie tolerują niż naprawdę lubią. Nie mam im tego absolutnie za złe- kto by chciał się przyjaźnić z takim nudziarzem? Autyzm jest nieuleczalny więc będę już taki do końca życia a ledwo skończyłem 20 lat. Terapia to mit. Różowej oczywiście nigdy nie miałem i nie będę miał - takiej pierdoły autystycznej nie da się kochać. Pytanie jak to zaakceptować?
#autyzm #asperger #gorzkiezale #zalesie #przegryw
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@thesis k---a, samochody i nudny, to prawie nie możliwe. Przecież to jest takie community że tu jest pełno autystów, aspergerów i adhdowców. No chyba że tylko moja bańka. Nie będę ci nic polecał ale powiem ci na moim przykładzie.

Ja mam od dzieciaka zajawkę na ogólną mechanikę, jakieś technologie itp. Także oczywiste że były rowery, samochody, motorki i tym podobne wynalazki. W każdej z tych dziedzin jest dużo p-----w. Tylko nie
  • Odpowiedz
@thesis: dziewczynę możesz znaleźć zawsze, musisz tylko szukać i trafić na odpowiednią. Nie poddawaj się, wielu w spektrum znalazło.
  • Odpowiedz