Wpis z mikrobloga

@MiszczJaskier: stare baby potrafiły przeżyć komunę bez popadania w depresję na każdym kroku i użalania się nad sobą. Teraz płateczek śniegu, jak się dowie że nie zostanie milionerem na etacie, to zwinie się w kulkę i zesra pod siebie xD
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: pokolenie takie, że jak ci coś nie idzie to ŁEEEE MAM DE-PRE-SJE, HALO POPROSZĘ L4 OD FUNKCJONOWANIA, DAJCIE MI PINIONSZKI, BO JA CHCĘ BYĆ JAK INSTAGRAMERZY xD
  • Odpowiedz
stare baby potrafiły przeżyć komunę bez popadania w depresję na każdym kroku i użalania się nad sobą. Teraz płateczek śniegu, jak się dowie że nie zostanie milionerem na etacie, to zwinie się w kulkę i zesra pod siebie xD

@tellet: za ten komentarz powinieneś dostać medal chłopskiego rozumu
  • Odpowiedz
@NieBendePrasowac: wiadomo mordo to nigdy nie jest wina Zetki- to zawsze zły świat, źli rodzice, złe wychowanie otoczenie cokolwiek.
Wymagania od świata mają nieziemskie, ale jak tylko ktoś wymaga coś od nich, to się składają jak worek kartofli.
  • Odpowiedz
@tellet: no dobra, zabawmy się. Od czego zależy jaki człowiek jest lub będzie?
Geny i środowisko.
Genetycznie jesteśmy tymi samymi ludźmi co tysiące lat temu, nie mówiąc o jednym-dwóch pokoleniach wstecz. Zostaje nam więc środowisko jako zmienna.
Kto kształtuje środowisko w których rozwijają się Zetki, alfy?
Starsze pokolenia. Nawet nie tyle milenialsi, a boomerzy, gen X.
Starzy tworzą świat, w którym ciężko jest normalnie się rozwijać (zwłaszcza bez mądrego podejścia
  • Odpowiedz