Aktywne Wpisy

Codon +78
#gielda Dzisiaj oficjalnie pykło mi ponad milion dolarów zysku w całym portfelu (tu pokazuje XTB USD, ale mam jeszcze inne konta i brokerów). Jeszcze nie uzupełniłem Excela ostatnimi zakupami, ale już jest pewne, że jest spory bufor.
Przeżywam ten moment w Varanasi w Indiach, czyli najświętszym miejscu Hindusów i przy największej biedzie, jaką widziałem w całym swoim życiu.
Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, dajcie znać - może Excela nie wyślę, bo nie chcę
Przeżywam ten moment w Varanasi w Indiach, czyli najświętszym miejscu Hindusów i przy największej biedzie, jaką widziałem w całym swoim życiu.
Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, dajcie znać - może Excela nie wyślę, bo nie chcę

annlupin +59
piątek to może filmy poszukam na noc ale nie wiem a co uwas
źródło: annlupin211122
Pobierz

źródło: Screenshot 2025-01-05 at 07.00.46
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: 5348b13ad8496abca7ea3bb967a9e632
PobierzDa się coś takiego wypłacić z tego "konta gracza", czy jak na Steam, masz tam i tylko tam możesz wydać i chu*?
źródło: Screenshot_20250105_130702_com.google.android.gm_edit_1618846088555586
PobierzDo jakiejś kwoty przelewają na Konto Gracza z którego możesz wypłacić a przy większej wygranej to już sie musisz chyba zgłosić żeby ci na rachunek bankowy przelali bezpośrednio.
A co do samego grania online to ten ich system jest jakiś z-----y, mi z------i 25 zł przy próbie zakupu kuponu przez internet i przez dwa miesiące musiałem z nimi się męczyć na supporcie by zwrócili.