Wpis z mikrobloga

Bawi mnie jak osoby pracujące fizycznie całe życie wyzywają innych, że mieszkają z rodzicami w wieku 27 lat i nie chcą mieć monogamicznego związku i dziecka xD Wiadomo, że tylko uczciwa praca fizyczna jest spełnieniem życia i ambicji, tak samo jak posiadanie dziecka. Nie możesz żyć inaczej, bo inaczej jesteś niedojarzyłym dzieckiem. Równie dobrze mogliby wyzywać innych bo nie chleją piwska kazdego wieczoru, albo oszczędzają na emeryturę jak jacyś debile. Przecież państwo załatwi huehuhehuhe!
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CH3j: to prawda, aczkolwiek u mnie sytuacja była taka że wyjechałem do UK a starzy na mnie w Polsce wzięli pożyczki, jak przyjechałem to Polski to tylko listy zobaczyłem na 3,5 k złoty
  • Odpowiedz
@CH3j: Skoro nie zapewnili żadnego ułatwienia na start w to dorosłe życie to niestety, jedyna dostępna pomoc dla mnie to brak czynszu. Teraz napiszesz, że jestem dziecinnym śmieciem, bo sam go sobie powinienem ogarnąć. No pewnie, zaraz potem idź wyzywać wszystkicfh którzy otrzymali mieszkania po dziadkach, albo starzy im kupili że to infantylne i nieuczciwe xd
  • Odpowiedz