Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tyrytyty: typie wrzuciłeś wykres siły uchwytu, kiedy większość z nas zdążyła by użyć tego chwytu najwyżej na własnym kutasie, zanim dostalibyśmy kombinację sierpów i haków xd Siedzę w sztukach walki od 10 lat, ważę od niej 30 kg więcej i uważam że urwałaby mi łeb zanim bym się do gardy ustawił
  • Odpowiedz
Siedzę w sztukach walki od 10 lat, ważę od niej 30 kg więcej i uważam że urwałaby mi łeb zanim bym się do gardy ustawił

@zbiggniew_woddecki2: chyba przed tv te 10 lat siedzisz, realia są takie że przeciętny chłop 80 czy tam 90 kg odrobinę trenujący robi ją jak chce, nawet wielu nie trenujących pewnie dałoby radę, wagi i testosteronu nie przeskoczysz, przeciętna siła ciosu mężczyzny jest 2,6 raza większa..
  • Odpowiedz
@tyrytyty: statystyczny facet moze jest silniejszy od babki, ale nie ma wiekszej pary w lapie od zawodowej bokserki. Koles bez techniki ani umiejetnosci nie da rady, chyba ze ma przewage w masie. Obstawiam, ze ta panna jest sporo bardziej umiesniona od statystycznego wykopka chociazby
  • Odpowiedz
statystyczny facet moze jest silniejszy od babki, ale nie ma wiekszej pary w lapie od zawodowej bokserki.

@pasta_alla_carbonara: statystyczny nie, ale taki cokolwiek wysportowany to może mieć ;)

taki wysportowany i jeżdżący na rowerze wykopek ma więcej pary w nodze niż Niewiadoma i Pikulik:) ludzie z lig amatorskich w Polsce mogliby być gwiazdami żeńskiej koszykówki, rekord polski juniorów na 200m w lekkiej jest o sekundę szybszy niż rekord świata kobiet
  • Odpowiedz
taki wysportowany i jeżdżący na rowerze wykopek ma więcej pary w nodze niż Niewiadoma i Pikulik:)

@cult_of_luna: No nie bardzo.
Taka Niewiadoma pewnie ma FTP w okolicach 5 W/kg. Wykopków z takim FTP to znajdziesz może kilku.
Jechałem kilka podjazdów na których jeździły też kobiety z pro peletonu. Z naszej grupki byłem najszybszy, ale QOMa i tak bym nie zdobył. Przeciętny facet z pro peletonu jest lepszy od najlepszych od
  • Odpowiedz